Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egyre több ember az alapján nézi a játékokat a PlayStation storeban, hogy mennyire könnyű platinázni?

Figyelt kérdés
Eléggé el tudja venni a játék élményt szerintem, és eléggé rá lehet függni. Utána írja a csoportba a regényt a játékról a trófeával kapcsolatban. Nagy ritkán ér pontot egy trófea a PlayStation Starsban, de ennyi.

2023. júl. 10. 02:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki ebben látja a kihívást. Más meg abban, hogy a main story után visszamegy és kimaxolja a játékokat. Megint mást csak a speedrun érdekel. Kicsinyes dolog lenézni a másikat érte.
2023. júl. 10. 03:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem nézem le a másikat ezért.
2023. júl. 10. 06:32
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

Ej, fiatalság... Az Xbox360-as időkben ezrével voltak olyan játékosok, akik az összes hulladék játékkal játszottak, ha azt könnyű volt végigvinni és "kiezrezni". A konzolboltokban 5-10 példány is volt a King Kongból, Terminator: Salvation-ből vagy a LEGO játékokból, mert ezeknél annyiból állt az 1000 Gamerscore, hogy 4-5 óra alatt végigjátszod őket, aztán még aznap visszaviszed a boltba, és becseréled egy másikra.

Én sosem értettem a achievementeket vagy a trófeákat, pedig amúgy gyűjtögető típus vagyok. Ha a játék bármilyen jutalmat ad egy feladatért (legyen az csak egy ruha, vagy fegyver), akkor azt megcsinálom. De hogy 10 szutykos virtuális, semmit sem érő pontért hónapokig szenvedjek egy kihívással, ami rajtam kívül nem érdekel SENKIT- na, nem, ehhez túl rövid az élet és túl sok a játék!

2023. júl. 10. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:
50 pontért néha van egy trófea, aztán 2000 forintra be lehet váltani 500 pontot. Vagy 2000 pontot 8000 forintra. Ki tolja a játék időt egyesek szerint.
2023. júl. 10. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam platinázni, de van olyan ismerősöm aki ennek a megszálittja
2023. júl. 11. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!