Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi öli meg a sárkányt?

Mi öli meg a sárkányt?

Figyelt kérdés
Gólyatáborba játszottunk egy olyan játékot, aminek ez volt a címe: mi öli meg a sárkányt. A csapat rákérdezhetett, hogy pl. Egy bicikli megöli e a sárkányt? Vagy a gólyatàbor megöli-e a sárkányt? A vezetőnk erre full értelmetlenül válaszolt, valamire azt mondta igen, valamire hogy nem. Aki játszotta már ezt a játékot, tudja, mi a szabály? MI ÖLI MEG A SÁRKÁNYT? Mert engem a kíváncsiság öl meg. Nem mertem megkérdezni, mert a többiek elvileg rájöttek de nem akartam hülyének tűnni😂

szept. 4. 20:57
 1/4 Thunderfairy ***** válasza:
73%
A sárkányőlő lovag lesz a jó válasz.
szept. 4. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Sárkányfű.
szept. 5. 07:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Verselő Lina "Sárkányiga" varázslata.
szept. 5. 17:51
 4/4 anonim válasza:

Lehet nem ugyanaz mert én úgy ismerem "mit vigyünk sárkányt vadászni". De talán itt is ez a logika, a helyes válaszok minden olyan szó aminek a kezdő betűje szerepel az angol "dragon" szoban.

Pl.: datolya, ragasztó, alam, gólya, opál, nápolyi

szept. 10. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!