Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Assassin's creed és a...

Az Assassin's creed és a Middle-earth játékokon kívül még vannak olyanok, amikben lehet azt tettetni, hogy George R. R. Martin tűz és jég univerzumában vagyok?

Figyelt kérdés

Az Assassin's creedben a madarak miatt tudom azt képzelni, hogy warg vagyok és a Middle-earth második részében sárkánylovasnak tettethetem magam és várakat égethetek fel.

Vannak még hasonló játékok, amik nem multiplayerek vagy online futnak és átadnak valami tűz és jég dala életérzést? Tehát amikben mintha warg lennék vagy esetleg sárkánylovas és mindenféle dolgot elégethetek.

aug. 2. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az Elden Ring lore írója G.R.R. Martin volt.
aug. 2. 12:32
 2/10 Kedves Vezető ***** válasza:
De neki a madárles' kell..
aug. 2. 12:51
 3/10 Kedves Vezető ***** válasza:
54%
Amúgy a Skyrim áll a legközelebb hozzá, online meg az Elder Scrolls Online, de ezekben nincs madártávlatól les. Viszont a Skyrim olyan mint a Trónok Harca kb.
aug. 2. 12:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Az Elden ringet sajnos nem viszi el a gépem. Elég régi van. Azt írja NVIDIA GEFORCE GTX 1060 kell hozzá, nekem 970 van. Vagy szerintetek elindulna?
aug. 2. 13:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, a GTX1060 inkább a GTX980-hoz áll közelebb. Ettőlég elindulhat. Egyébként a 1660TI és Super is kifogható 30 ezer körül, vagy kis szerencsével olcsóbban. Amiből természetesen még lejön az az ár, amiért a 970-esed eladod. Az kb másfélszer gyorsabb. Ennyit megéri szerintem rászánni.
aug. 2. 13:18
 6/10 Kedves Vezető ***** válasza:
77%

Skyrim, Elden Ring csak akkor ha szereted a Soulslike-ot

(nekem kedvencem)

aug. 2. 13:25
 7/10 anonim ***** válasza:

A Gothic játékokban varázslattal átváltozhatsz warggá (már ha a fekete farkasra gondolsz).

Sárkányon lovagolni az Eragon című játékban lehetett.

Ezek jó régi darabok, úgyhogy tuti elmennek a gépeden.

aug. 2. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
van egy sárkányos targaryen szimulátor Century: Age of ashes a címe. meg kevesen tudják de 2012ben megjelent egy hivatalos Game of thrones rpg.
aug. 2. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
A Crusader Kings 3-hoz van Game of Thrones mod. Nagyon vagányan néz ki vele a game.
aug. 2. 16:07
 10/10 Kedves Vezető ***** válasza:
Skyrimhoz is van, attól független hogy az egész nagyon hasonló. :)
aug. 2. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!