Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol találhatóak ezek a régi...

Hol találhatóak ezek a régi sárkányos játékok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy kissé specifikus dologgal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Még kicsi koromban kaptam egy könyvet, "A sárkánynevelés kézikönyve" címen, John Topsell és Joseph Nigg-től, amihez volt egy CD-s játék mellékelve. Összesen 5 sárkányfajta van, és minden könyvhöz másmilyen sárkány jár, véletlenszerűen.

A kérdésem az volna, hogy akinek megvan ez a könyv, és hozzá a CD, az esetleg ki tudná írni a CD tartalmát, és feltölteni/átküldeni nekem? Tudom, kicsit röhejes, de már gyerekkorom óta szerettem volna, hogy meglegyen minden sárkány ebben az ócska ki játékban, és elképesztően hálás lennék a segítségért!

Próbáltam már felvenni több kiadóval is a kapcsolatot ezzel kapcsolatban, de semmivel sem tudtak szolgálni. Valamint úgy tűnik, csak a magyar kiadáshoz van ez a CD melléklet.

Korábban már kérdeztem nagyjából ugyanezzel kapcsolatban itt, viszont már évek óta nem érkezik rá új válasz, hiába emelem ki. Nincs nagyonmás hely ahol segítséget kérhetnék már, és reménykedem, hogy itt találhatok még segítséget.

Feltöltöttem ide pár képet a könyvről, és a játékról:

[link]

Ide pedig felraktam google drive-ra azokat a sárkányokat, amik nekem már megvannak, ha bárkinek szüksége volna rá! Már csak 2 hiányzik, és remélem, hogy egyszer teljes lesz a kollekció.:)

[link]

2024. jún. 13. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem megvan/megvolt ez a könyv (a szerző sárkányát Rowenának hívták - jól emlékszem?), még anno nővérem lepett meg vele, talán 2007-ben. A könyv a szülői házamban maradt, ahova elvileg két hét múlva, 28-án pénteken elmegyek majd füvet nyírni. Ha nem felejtem el addig, szétnézek a régi lemezek között. Ha megtalálom a szóban forgót, édesanyám laptopján talán tudok majd róla egy másolatot készíteni, és valahogy meg tudom majd osztani veled.

Semmiképp ne éld bele magad, abszolút nem biztos, hogy a lemez még megvan, sőt (az a játék elképesztően trash volt, nem csodálkoznék, ha anno egy próba után a kukába vágtam volna a CD-t)... De azért biztos ami biztos, meg fogom nézni neked.

PS: Ja, azt végképp nem tudom, hogy az én könyvemhez melyik sárkány járt, de remélhetőleg olyan, ami neked még nincs meg.

2024. jún. 13. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Jaj, iszonyat kedves tőled, nagyon megköszönném, ha megnéznéd majd! Nyugodtan írj nekem privát üzenetben, ott tudok adni elérhetőséget neked majd, ha sikerrel járnál! Egyébként igen, abszolút trash játék xD de ennek ellenére nekem nagyon közel áll a szívemhez:D
2024. jún. 13. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha megtalálom (vagy ha nem), ide írok majd. 😊
2024. jún. 13. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában a harmadik polcra rakják őket
2024. jún. 15. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, itt #1-es. Nem felejtettelek el, de végül úgy alakult, hogy ma mégsem mentem, terveim szerint majd csak július 8-án, hétfőn (ha nem mondja le a főni az aznapi szabadnapomat). Mindenképp írok majd.
2024. jún. 28. 16:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm szépen, hogy nem felelejtetted el! Találkozunk később itt akkor!:)
2024. jún. 28. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos rossz hírem van... Nemhogy a lemezt, még a könyvet sem találtam meg (le akartam fotózni, hogy lásd, nem csak ugrattalak), pedig feltúrtam miattuk az egész házat...

Sajnálom. ☹️ A könyvet magam is szívesen újra átolvastam volna, de valószínűleg anno a kazánban végezte szerencsétlen.

2024. júl. 8. 11:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia, semmi gond, azért nagyon köszönöm a fáradtságot, hogy megnézted nekem, igazán nagyra értékelem!<3 Remélem azért egyszer még megleled, hogy újra átolvasd:)
júl. 17. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!