Érdemes megvenni a GTA 5-öt?
A szülei és 18 év alatti. Abba szólnak bele, amibe akarnak.
Más kérdés, hogy mennyire érdemes és milyen szigorú a túl szigorú, de ez nem változtat azon, hogy van beleszólásuk.
Semmi összefüggés nincs a 30 éves kori életképesség és a 16 éves kori GTA 5 játszás között. Te se tudsz semmit a szüleiről azon kívül, hogy nem akarják, hogy a GTA 5-tel játsszon. Meg, ha már itt tartunk, a kérdezőről is csak annyit tudunk, hogy 16 éves és nincs meg neki a GTA 5.
Azt sem tudjuk, mi a bajuk a GTA 5-tel. Ezyértelműen hagyják a kérdezőt játszani, tehát a probléna nem általános.
Baja lesz egy 16 évesnek attól, ha GTA 5-tel játszik? Nem. Ettől viszont nem hiszem, hogy a szülei háta mögött kellene megvennie. Ha szigorúan veszik a videojátékozást, azt szemtől szemben kell átbeszélni.
"Meg, ha már itt tartunk, a kérdezőről is csak annyit tudunk, hogy 16 éves "
És még ez sem garantált, mert lehet csak a korhatár miatt mondta be ezt a számot. Rögtön más súlyú a probléma, ha egy 12-13 éves kérdezi, vagy egy 16-17.
#8: egyetértek. Feltételezve hogy van egy "deal", hogy szabadon játszhat, de a korhatáros játékokat (vagy kifejezetten a GTA-t) nem játszhatja, akkor pont a sumákolás nem lesz eredményes, ha kiderül. Márpedig az mindig kiderül.
Amúgy meg - tudom, nagyon nagy a játékosbázis - nem egy nagy durranás. A sztori középszerű, a grafika szintén (tag alapján XBox One), az irányítás meg egyenesen szánalmas, vagy csak nekem nem fér bele köztörvényes söpredéket még eljátszani sem, nem tudom :-). Az egyetlen jóság benne a hatalmas sandbox. Néha-néha beesett GamePass-be, kipróbáltam, kb. 1-1,5 óra után töröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!