Van valami laptop 200000 forintig amivel lehet azért normálisan játszani? Gta 5, CS:GO, Mafia 3, érdekelne engem. Ha tudtok irjatok pontos procit, videokarit, stb. Érdekelne az is hogy mi az amit már nem érdemes megvenni.
Mafia 3? Ennyi pénzből épp hogy kijön egy számítógép ami türhetően vinné.
De laptopon játszani azzal az optimalizálatlan játékkal.. felejtsd el.
A maximum, amit ennyiből ki lehet hozni, az egy Asus K501UQ, i5-6200U + 940MX. Ezen a GTA5 alacsony beállításokkal, 1366x768-ban 50fps körül elmegy. Mafia3 sajnos nem játszható rajta (15 fps).
A többi 200k-s gép általában a túlmelegedés miatt esik ki (Acerek, Lenovok), még ha valamivel erősebb is a hardver bennük. A túlmelegedéskor fellépő órajel esések miatt a végeredmény rosszabb lesz, mint a K501-gyel.
Ha spórolsz még, akkor 240k-ért kifoghatsz az Asus N551-ből egy kifutó darabot i5-4200H + 960M összeállításban (usanotebooknál pl.), de Mafia3-hoz ez is kevés.
Ha hozzáraksz még, akkor kijön, de kérdés, hogy megéri-e. Valóban, a laptop nehezen fejleszthető, stb. Persze hordozható, könnyű eltenni, nem lepi a por. Ha csak játszani akarsz, akkor szerintem jó egy konzol is bőven. Ott nem lesz gond a gépigénnyel. Viszont a játékok drágábbak, CS:GO is kiesik szerintem. A másik oldala az érmének, hogy ha nem vagy nagy gamer, csak pár játék érdekel, egy-két évente veszel egy játékot, akkor neked jobb a konzol.
Például 2005-ben vettem egy PS2-őt, még mindig megvan és az évek alatt amíg jöttek ki rá játékok vettem 15 -öt összesen. 2012-ben vettem rá egy Battlefieldet talán még. Nekem így jobban kijött, mint venni valami P4-es gépet akkor.
AMD Phenom X6 1090t
8 gb ram
Asus Radeon R7 265
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!