Ha külföldre költözök, érdemes előtte még itthon laptopot vennem? Vagy majd csak kint?
Figyelt kérdés
Nem az árak miatt, hanem pl. ha szervizelik kint, stb.
A munkámhoz is kellene, mert ahhoz is használom a laptopom.
Meg kellene a magyar billentyűzet-kiosztás, stb.
#Anglia #számítógép #Amerikai Egyesült Államok #külföld #Németország #Ausztria #költözés #kivándorlás #Nyugat-Európa #laptop
2016. dec. 27. 00:41
1/5 anonim válasza:
Magyar billentyűzettel csak itthon fogsz kapni, keress olyan laptopot, ami világgaranciás, tehát külföldön is tudod szervizeltetni, függetlenül attól, hogy hol vetted.
Lehet külön kell hozzá megvenni plusz pénzért.
2/5 anonim válasza:
A billentyűk teljesen lényegtelenek, azok csak gombok...
3/5 BM-Striker válasza:
Ez nem igaz, ha nem vakon gépelsz, akkor elég macerás egy angol billentyűzetes gépen magyar kiosztásra kapcsolva gépelni.
Lehet használni külső billentyűzetet ,de akkor a hordozhatóság csorbul, és helyzet miden egyes további külső kiegészítővel romlik.
Emiatt fontos, hogy a notebook mire alkalmas önmagában.
4/5 anonim válasza:
Szerintem könnyebb egy angol/német billentyűzetet magyar kiosztással használni, mint fordítva. De egyébként ahogy én tudom ~20 ezerért amúgy is ki lehet cseréltetni, tehát ez egy üzleti notebooknál nem egy hatalmas összeg.
5/5 anonim válasza:
Vegyél egy lenovo yoga bookot annak virtuális a billentyűzete, odakint meg tudod fizetni de tudsz rá magyar kiosztást tolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!