Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan is kivitelezhető...

Hogyan is kivitelezhető konzol nélkül?

Figyelt kérdés

Van egy egész jó tvnk (Samsung 65” s90d oled 2024)

Konzolt nem tudok jelenleg venni (majd igyekszem a gyereknek megvenni karácsonyra)

Nagyon nem vagyok benne már ezekbe így nem nagyon tudom hogy pontosan hogyan működik a streaming gaming.

A tv elvileg tudja szóval mi is kell ehhez értem azt hogy pl egy kontroller (ps5 vagy xbox) és valamilyen előfizetés és jó net? (Vodafone 1000/40 6ms)

Ezek a Cloud gaming rendszerek direkt arra vannak hogy ne keljen konzol? Streamelve is tud olyan játék élményt nyújtani mint ha konzolod lenne?

Kinek éri ez meg igazából?

Szívesen fogadnék egy gyorstalpalót olyantol aki használt már Tvn ilyet pozitív negatív vélemény is érdekel :)

Az is jöhet hogy melyik a legjobb.

Köszönöm :)!!!

aug. 22. 12:24
 1/2 Kedves Vezető ***** válasza:

Távoli játék van, az eredeti gépet tudod streamelni mondjuk Ps4- ről Vita ra, Ps5 ről Ps Portalra (mennyivel jobb lett volna egy hordozható Ps4).

Xbox:

[link]

aug. 22. 13:49
 2/2 anonim válasza:
Max képernyő tükrözés. Vagy talán még a [link] ez egy telefonnal irányítható tv re játék kb mint egy nintendo switch.
aug. 24. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!