Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet kiadni társas játékot?

Hol lehet kiadni társas játékot?

Figyelt kérdés

Van egy teljesen egyedi társas játékom és a legszókimondóbb ismerőseim is azt mondták, hogy szórakoztató és jó.

Vannak kapcsolataim a grafikusokkal ők tudnak nekem tervezni egyedi dobozt,kártyák és pályát.

Már csak azt nem tudom ha vala egyszer tényleg elkészül véglegesnek akkor hol lehet azt kiadni? Nehéz ezt elintézni?

aug. 19. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mrgnézel egy társasjáték dobozát rajta van a forgalmazó.gyartó és tulajdonos.

Aztán szépen megketesed.

aug. 19. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Próbáld meg felvenni a kapcsolatot hasonló boltokkal, és ők valószínűleg többet tudnak neked mondani, mivel nekik van rálátásuk arra, hogy ez az ipar hogyan működik. Ott a jatekbolt.hu, vagy a regiojatek.hu mondjuk. Mi baj lehet abból, ha rákérdezel náluk?

aug. 19. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve, hogy kb. 5000 társasjáték jön ki évente, én kicsit óvatosabb lennék a "teljesen egyedi" dologgal. Nehogy mikor eljutsz a kiadóhoz bemutatásra, azt mondják neked, hogy ezt már vagy ötvenen megcsinálták előtted.

Magyarországon a Gémklub, a Reflexshop és még néhány kisebb kiadó (pl. Vagabund) foglalkozik saját játékok kiadásával.

aug. 20. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!