Hol tudnék Dungeon and Dragons játékot vásárolni?
Figyelt kérdés
Szeretném a barátaimmal az ALAP játékot megvenni, viszont sehol sem találjuk. Ebayen megtaláltuk igaz, de 30 forint össz árért nem hiszem hogy megéri. Esetleg vam valahol, ahol meg lehet rendelni?2019. febr. 27. 21:18
1/7 anonim válasza:
Szerepjáték szaküzleteknél próbálkoznék. Több is van.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt már többször láttuk, de többen mondták, hgy ezek a DLC-k és nem maga a rendes játék. Legalább is ahogy elnéztük több helyen is 15-17 ezer forintban vannak. Nem hinném, hogy 2500 forintért adják az alapjátékot.
2019. febr. 27. 21:32
4/7 anonim válasza:
Na jó, de mire számítottál, hogy 2000 forintért megkapod az alapkönyvet, vagy mire?
5/7 A kérdező kommentje:
Magára a játékra gondoltam (tábla, kocka, figurák stb). Most láttam, hogy a játék kb 15 ezret ér, de az ebay, Amazon elkér értük 27-33 ezret, az meg egy játékért elég sok
2019. febr. 27. 21:41
6/7 A kérdező kommentje:
Mi is 15 ezret szántunk rá, nem a 2x-sét
2019. febr. 27. 21:42
7/7 anonim válasza:
Ennek amit linkeltem, kalandmesterek könyve van 6000-ért, játékosok könyvéhez az van írva, hogy "hívjon". Egy telefont csak megér. Játékosok könyve Silverlandban is van 7000-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!