Hogy vinné a gépem a SeeMTA V4-et?
Proci: i5-6400 2.70 GHz
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti DDR5
RAM: 16 GB DDR4 2133Mhz
Igazából tudom hogy van oldala a játéknak ahol ott a gépigénye csak nem értek a procikhoz. Az enyémnek 2.70 GHz míg a játéknak az ajánlottnál 3.2 GHz kell. Szóval akkor gyenge a procim?
Az kevésbé mérvadó. Jobban akkor számít ha sok cpu-t igénylő tevékenységet csinálsz(pláne ha magasabb grafikai beállításoknál). Szóval amig nem esel túlzásokba addig rendben leszel. nekem is csak 2,9ghz-s a procim de nem 1 olyan játékom van aminél 3,2ghz-t ír mint nálad és minden gond nélkül játszom.
Csak annyi hogy mivel azért az a 6th genes procid már nem szóval ne rögtön 4k uhd-be kezdj. High beállítás böven elég első körön aztán többit meglátod. Cpu- leszámítva(9th genes) nekem is ugyanez a config van gépembe. a 400-as szériák az adott gen-be(6400-7400 és így tovább) a legjobbak játékra ahogy elnéztem.
*már nem mai darab
Ez lemaradt a 2. feléből előző válaszomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!