Szerintem gyenge, nagyon gyenge lett a SeeMTA V4. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Rámentek egy két dologra, túlrealisztikusra húzva, de semmi élményt nem nyújtanak, mégiscsak egy játék. Ti hogyan tapasztaltátok? Nekem van 46os szintem, 100 millió, stb. de szerintem itthagyom a szervert, mert játszhatatlan. RP-re ideálisabb lenne, de persze az illegál frakik semmi scriptet nem kaptak :D Vicc.2023. jún. 13. 11:06
1/1 anonim válasza:
Hát szerintem is. Bár az új autó rendszer sokat fejlődőtt, nem segít hogy a playerbase 90%-a nem tud vezetni, és órákat kell állni a túlbonyolított szerelőknél. Ami egyszerűen hatalmas baromság, az az hogy már csak egy munka van, és a sok munkás csak másokkal ütközik, mivel nem érdeklik őket a munkásautó. A menük újabbak lettek, de túlnyomták őket a rengeteg idegesítő animációval, és a teljesítmény csak rosszabbodott. Szerintem elvesztette a SeeMTA érzést a játék, már tényleg csak a PP-re és a pénzre megy a szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!