Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha több hónapos kihagyás után...

Ha több hónapos kihagyás után újra játszol egy játékkal, hogyan szoktad: újrakezded egy új profillal, vagy a régit folytatod?

Figyelt kérdés
aug. 5. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én általában max. 3 játékot tartok fenn a gépen egyszerre, így elkerülve azt, hogy több hónapos kiesés legyen. De persze előfordult, hogy jött egy olyan játék, ami jobban érdekelt és emiatt töröltem azt, amiben már benne voltam. Ilyen esetben én újrakezdem mindig több hónapos kihagyás után. (bár már jártam úgy is, hogy valamelyik játékot soha nem fejeztem be, mert mindig csak újrakezdtem :D)
aug. 5. 17:36
 2/8 A kérdező kommentje:
1: "már jártam úgy is, hogy valamelyik játékot soha nem fejeztem be, mert mindig csak újrakezdtem" - Ilyen velem is elő szokott fordulni, ez ihlette a kérdést. :D
aug. 5. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Meg is mondom melyik volt egy ilyen játék, amit vagy 10-szer kezdtem újra, de soha nem fejeztem be a Horizon Zero Dawn első része és érdekes, hogy a 2. részt meg kipörgettem egy hét alatt, mert az jobban bejött.
aug. 5. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Újrakezdeni? Kinek van ennyi ideje? Még azokat a játékokat sem bírom mind végig tolni, amik érdekelnek, nem hogy még újrakezdjek egy régit!
aug. 5. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Változó, meddig jutottam a játékban, milyen szettjeim vannak stb.

Ha nagyon elfelejtettem akkor új kezdés, megint bele kell tanulni, de egyébként meg folytatás.

aug. 6. 13:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is inkább a folytatás mellett lennék, régebben mindig új profilt kezdtem, és mire érdemben előrehaladtam volna, meguntam. Így tényleg sosem érnék a végére. :D
aug. 6. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát a Baldurs Gateben pl több száz órám van egy karakterben, szóval nem. Hülye leszek csak úgy újat kezdeni.
aug. 6. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
játékfüggő. van, ami olyan, hogy fel lehet venni a fonalat évek múlátn is, de az a ritkább. a többség az olyan, hogy ha alszol egyet, másnapra már kiesnek a kombók, az inventory management, no meg az, hogy éppen merre kell továbbhaladni, és kivel nem beszéltél eddig.
aug. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!