Dragon quest vagy final fantasy?
Figyelt kérdés
Egyikkel sem játszottam még soha, viszont az rpg-ket szeretem, ezért gondolom szeretni fogom. Mindkettő viszonylag olcsón van switchre. Melyiket ajánljátok nekem, ha még sosem játszottam egyikkel sem?aug. 4. 19:47
1/4 anonim válasza:
mennyire vagy kör alapú harcok hivője? FF az arról szól, legalábbis a régebbi részek. Szóval azt sem ártana tudni pontosan melyik részt akarod. Mai újabbakba már nincs kör alapú harcrendszere, de régebben kör alapú volt.
Illetve mint ebből a válaszomból sejthető én FF-re voksolok.
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig az rpg-k amiket végigjátszottam játszottam: Mario luigi Superstar saga, bowser's inside Story, paaper Mario, the thousand year door, szuper Mario RPG (remake), Mario rabbids soarks of hope. Amikkel csak játszottam, azok a ml pit, spm és New denpa men.
aug. 5. 11:12
3/4 A kérdező kommentje:
Ja meg a deltarune
aug. 5. 11:12
4/4 anonim válasza:
Hát ma Mários vagy akkor az újabb FF részeket ajánlom, az utolsó 5-6 részt. Ott már folyamatos harcrendszer van és nem körökre osztott(erősen stragétia így ugye).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!