Dallam99 kérdése:
Nem rég találtam rá a Dragon Age: Inquisition-ra és nagyon megtetszett. Fontosak az előzmények?
Figyelt kérdés
Sajnos eddig nem játszottam az előzmény részekkel. Régebben hallottam hogy az Origins nem lett annyira jó. Nagyon muszáj kijátszani az 1. és a 2. részt, hogy megértsem a 3. részt?2015. nov. 15. 14:34
1/6 Csori96 válasza:
Még nem játszottam az Inquisition-nel, de valószínűleg az előzmények ismerete nélkül is élvezhető, megérthető, viszont ha teljes élményre vágysz, ha jobban meg szeretnéd ismerni a Dragon Age világát, karaktereit, akkor érdemes végigjátszani a korábbi részeket is. Az Origins az egyik legjobb RPG, amivel valaha játszottam (négyszer végigvittem), és talán a széria legjobb darabja. A második rész sikerült gyengébben.
2/6 anonim válasza:
Van egy-két utalás az előző részekre, visszatérő szereplők, stb, de abszolút élvezhető az első két rész nélkül is.
3/6 anonim válasza:
Végülis csak egy széria 3. része, minek kellene ismerni az előzményeket, nem?
Egyébként meg nyilván élvezhető, de nem lesz akkora élmény, mint amilyen lehetne az előzményekkel.
Az Origins pedig az egyik legjobb RPG-ként van számon tartva.
4/6 anonim válasza:
Nem úgy fogalmaznék, hogy fontosak, de kár lenne kihagyni őket, úgy az igazi a játékélmény :) ráadásul az előző két játék is remek (a második kicsit kevésbé, de a karakterek és a szinkronszínészek simán elviszik a hátukon az egészet), szóval én javasolnám, hogy legalább egy próbát adj nekik :)
5/6 anonim válasza:
Élvezhetőbb ha ismered az előzményeket, de biztos anélkül is el lehet vele lenni. És az origins az valami zseniális, szóval tényleg kár kihagyni!;)
6/6 anonim válasza:
Az Origins nagyon jó, érdemes végigjátszani (plusz a kiegészítését is, már nem emlékszem, mi a címe).
A 2. rész viszont nagyon gyengye, az kihagyható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!