Érdemes elkezdeni a Dragon Age: Inquisition ha nem játszottam az előző részekkel?
Figyelt kérdés
Vagy nagy eséllyel még jobban is tetszene? (úgy halottam a széria egyik leggyengébb darabja) Esetleg egy rövid összefoglalót tudna valaki írni, hogy mit érdemes tudni? Vagy egy oldalt linkelni ahol a lényeget át lehet nyálazni? Átívelő történet (h van) visszatérő karakterek érdekelnének?2019. okt. 27. 19:55
1/1 anonim válasza:
Én a Dragon Age Origins-t fejeztem be, plusz van 5 kiegészítő/DLC, azok közül járok az utolsónál. Úgy tudom vannak visszatérő karakterek a 2-ben és Inquisition-ben is, de inkább "cameo" szereppel. Szerintem kezd az Origins-szel. Igaz, hogy az a legrégebbi, de szerintem teljesen megfelel a grafikája, jó a története és kár lenne kihagyni, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!