Az Assassin's Creed Odyssey miért kapott olyan kiemelten nagy figyelmet a több AC részhez képest?
Lehet, hogy rosszul érzékelem, de például a GS Hungary két, egyenként félórás részre bontott kibeszélős videót csinált arról, hogy mi az az 5 új dolog, ami tetszett nekik...
...illetve az az 5 dolog, ami nem tetszett nekik az új AC Odysseyben...
Sem korábban az Origins-ről, sem később a Valhalláról nem csináltak ilyet a csatornán a standard játékbemutatón kívül.
De a Fun with Geeks is kapott az alkalmon, és egy egyórányi hosszúságú külön podcastet csinált ebben a témában (szintén sem az Originsről, sem a Valhalláról, sem más AC részről nem csináltak ilyet):
Az Ubisoft live action promóciós kampányt készített az Odyssey-hez (lehet, hogy az én figyelmem siklott el felette, de én nem láttam ilyesmit más AC részeknél):
Ezen az ókori történelemmel foglalkozó oldalon 10 részes cikket írt egy régész a játékról:
Azért furcsa, mert az újhullámos AC-játékok kora az Origins-szel kezdődött el, tehát ott lett volna igazán létjogosultsága ennek a kiemelt figyelemnek és felhajtásnak a játék körül, de az Odyssey az már a második tagja volt ennek a sornak, vagyis nem szolgált akkorra már meglepetéssel.
felesleges volt valoban mert egyetlen jo AC
de marketing nelkul biztos kevesebben lassabban tudtak volna meg
uj japan acre leszek kivancsi vajon tetszik e majd mint ez
amugy far cry bol hianyolom pont a keleti kinai/japan/koreai helyszint
odyssey az nagyon jo okori kitoltese fc hianynak, mivel ilyen kort helyszintnis szivesen latam voln
igy mar csak fps nezet hianyzik odybol
A legjobb AC, történelmi hűséggel, dinamikus harccal.
Az első AC volt amiben élveztem a harcot a női főhőssel:
Pl futok egy fal tetején, leugrok az ellenségre tőrrel, begurulok vele egy bozótba, és már veszem elő a nyilat, stb. Hibetetlen gördülékeny, szabad.
De amiket példaként hoztam, a cikkeket leszámítva még a játék megjelenése előtt készültek, a GS Hungary az újságírói teszt alapján tartotta meg a kibeszélésére, ha jól emlékszem, a Fun with Geeks is.
Illetve az Ubisoft promóciós élőszereplős videói is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!