Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Előfordul, hogy megveszel egy...

Előfordul, hogy megveszel egy játékot, de megunod, és nem viszed végig? Nincs ilyenkor lelkifurdalásod?

Figyelt kérdés
aug. 3. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Van ettől sokkal rosszabb effektus: mikor a nagy leárazásos eseményeken ezernyi cím 80-90%-kal olcsóbb, és betárazol a későbbi időkre belőlük, majd évek múlva sem nyúlsz hozzá. 1000 körüli nagyságnál láttam be, hogy ez semmire nem fog vezetni, és ki kell szállni a bundle előfizetésekből.
aug. 3. 15:01
 2/9 anonim válasza:
Mi megvettük a hello neighbort és azota alig játszottam vele, nekem bűntudatom lett utána
aug. 3. 15:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is belefutok ezekbe, és nagyon rossz látni a Steamen, mennyi olyan játékom van, amit még egyszer sem raktam fel. Megvettem, hogy "Majd...", de sosem lett kedvem hozzá... :D
aug. 3. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen én legutóbbi Steam vásáron Far Cry 5 vettem meg apró pénzért. Kb valami 90%?

Gondoltam ezzel mennyire elleszek, tartalmas, izgalmas játék stb.

Aztán rajottem ez a nyílt világ nagyon nem az én világom. Unalmas, nem köt le.

Bánom, de akkor bánnám igazán, ha teljes áron vettem volna....

aug. 4. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
van pár játékom amiket 2-3 éve vettem és még hozzájuk sem nyúltam, de majd sorra kerülnek remélhetőleg
aug. 4. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincsen hiszen addig jól szórakoztam,amíg meg nem untam vagy fel nem idegesített.Utánna meg már nem szórakoztat,akkor mi értelme vele szenvedni ?
aug. 10. 00:30
 7/9 A kérdező kommentje:
6: És nem zavar a befektetett pénz?
aug. 10. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán.Én az élelmiszereknél vagyok így hogy nehezen dobom ki.
aug. 11. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Soha nem veszek teljes áron semmit. Min 80% kedvezmény.

Így jobban elviselheto ha nem tetszik.

aug. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!