Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Légyszíves ajánljatok ehhez...

Légyszíves ajánljatok ehhez hasonló PC játékokat?

Figyelt kérdés

Eredeti kérdés, amit nem szeret a GYIK: Tudnátok ajánlani ehhez hasonló PC játékokat?

Most kezdtem el nemrég játszani PCs játékokat, szóval nem vagyok jártas a témában.

Végig játszottam a Chants of Sennaart és a Heaven's Vaultot. Hasonló szép grafikás, chill játékot keresnék, ahol nem kell harcolni, nem tudok meghalni (max visszakerülök az előző save-re), nem túl bonyolult az irányítás (ne legyen 15 különböző gomb mindenféle dologra) és offline single playerben tudnám játszani. Plusz, ha ilyen world-buildinges háttésztori van hozzá, és lineárisan megy előre a történés. Tudnátok légyszíves ajánlani valamit, ami hasonló?

Köszönöm előre is!

júl. 27. 13:13
 1/4 Thunderfairy ***** válasza:
100%

GYLT

A játékos a 11 éves Sally-t irányitja. A kislány az eltűnk kishugát keresi. Belecsöppen egy kihalt vílágba ahól csak szörnyekkel találkozik szinte. Bujkálgatos, lopakodós játék. Mentési pontok vannak, nem a játékos menti az állást.

Alice Madness Returns

Egy Tumb Raider-hez hasónló mászkálgatos akció játék. Aliz csodaországba témával és környezettel. Itt is mentési pontok vannak.

Dishonored

Te vagy Corvo Attano a császári védelmező. Egy szervezet mindent úgy intéz hogy rád tudjanak fogni egy gyilkosságot. Egy másik szervezet kihoz a börtönből. Karraktered idővel különleges képességekkel is rendelkezni fog. Bújkálgatos, lopakodos mint a GYLT. FPS nézetű játék. 3 rész készűlt belőle.

júl. 27. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szimpatikusak ezek a játékok, rájuk néztem, de őszintén szólva nem ismerem kellően ezt a stílust hogy hasonlókat tudjak ajánlani. Én hal helyett inkább hálót szeretnék adni neked, egy általános módszert ami nekem manapság nagyon jól beválik gyakorlatilag mindenféle játékra és stílusra:

[link]

Szóval itt beírod a játékot amihez hasonlót szeretnél találni, és már dőlnek is a jobbnál jobb ajánlatok. Be tudod filterezni pl azt is, hogy a legjobbra értékelteket, vagy a leginkább hasonlókat rakja előre a listában. Illetve a számodra legfontosabb tageket is be tudod jelölni ami mindenképp legyen benne, mondjuk jelen esetben ezt hogy chill, vagy cozy, vagy amit csak szeretnél.

júl. 27. 13:51
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es, köszönöm megnézem őket! ^^

2-es köszi, megnézem! Én egy másik hasonló honlapot ismerek, de az sajnos azért mert mind a kettő játéknak a fő vonala a lingvisztika, ezért más nyelves játékokat dobnak ki mindig (amikből egyik se tetszett). De ez a honlap úgy néz ki mást ajánl, szóval szétnézek, hogy mit mond ^^

júl. 27. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Life is Strange. Szerintem az egyik legjobb játék.
júl. 28. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!