Miért váltottál konzolt?
Akinek PS5 volt és Series X-re váltott, miért? - és persze fordítva is. Akinek Series X volt miért váltott PS5-re?
Már átnyálaztam sok oldalt ez ügyben, de nem tudtam dönteni. Az exkluzívok nem érdekelnek. Cod és EA FC érdekel csak.
A PS1 óta hűséges "Sony szamuráj" voltam, de az évek múltával a kiadó egyre inkább elment a "látványos, filmszerű TPS akciójáték" zsáner irányába, ami engem abszolút hidegen hagy. A PS5 megjelenése utáni emlékezetes áruhiány, a borzasztóan kicsi SSD és a számomra valamiért nagyon kényelmetlen DualSense kontroller miatt döntöttem az Xbox Series X mellett, és nem is bántam meg. Nincsenek ugyan nagy exkluzívok, de a Game Pass több száz játéka bőven kárpótol érte.
Ha CoD és EA FC, akkor egyértelműen Xbox. Mindkettő benne van a Game Pass előfizetésben.
Pont hogy nem váltottam konzolt, mert hivatalosan ugyan megjelent a Ps5, de nincs rá játék.
Van egy ezerszer végigvitt Demon's Souls, meg egy PS3 As Ronin, és érkezik a szintén ezerszer végigvitt SH2.
PS4+Pc mellett nem nagyon érzek késztetést ma sem a váltásra, ja, meg van egy Switch em is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!