Melyik játék váltotta ki belőletek ezt az érzést?
Elso, a legbuborekos viz alatti resz? Ahhoz en is tartottam fel ev szunetet. Utanna sikerult.
Lemezt nem dobtam ki, de egy Cod4 mecs utan billentyuzetet kellett cserelni. Egyeb kiakadasom nem volt.
Én sose dobok ki semmit, de pl Dark Souls első végigjátszásakor volt hogy 1 hétig be se kapcsoltam a PC-t mert kicsit ideges lettem :D
Talán egy LoL meccs után volt még, hogy repülni tanítottam a bill-t (nem vágtam semmihez hozzá, csak leesett párszor kb 2,5 méterről :D), teszem hozzá már elég ramaty volt és úgyis akartam a héten venni újat, szóval aznap mentem el a drágáért.
uh a Resident Evil 4-nél nekem az agyam az Ada Wong vs Krauser tetős résznél borult el, kicsit a földhöz basztam a gamepadot (egy filléres usb-s vacak volt, szal nem zavart ha tönkremegy, egyébként utána még több mint fél évig működött és utána is sztem csak azért mondta be az unalmast mert kínai gagyi volt)
Demon's Souls-nak a tokját törtem össze, a lemezt nem tudtam volna mert az a játék itthon egy hiánycikk volt már akkor is, nekem is nagy szerencsém volt hogy egy boltban találtam egy használt példányt belőle
Sleeping Dogsnál kétszer vágtam földhöz a klaviatúrát - egyszer mikor valami bug miatt az összes fegyverem eltűnt pedig azzal akartam valami bandát lerendezni, a másik mikor nagyon ügyes módon mellékattintva a játékot töröltem le Steam könyvtáramban a Sniper Elite 3 helyett, letöltöttem újra erre a 15 órányi játékidőm eltűnt MERT AZ A F0S NEM TÁMOGATJA A CLOUD SAVET ÉS MINDEN INSTALLÁLÁSNÁL FELÜLÍRJA A KÖNYVTÁRAT BELEÉRTVE A MENTÉSEK MAPPÁT
most így ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!