Pokémon GO-val játszik valaki?
Olvastam róla, de érdekelne egy olyan tapasztalata aki már próbálta. Olvastam róla de pontosan nem tudom elképzelni hogy hogyan megy. Meg ki tudja, lehet tök hülyének néznének az utcán, ahogy pokémonokra vadászok 🤣 a helymeghatározás segítségével tök barón megmutatja, hogy a közelben merre vannak pokémonok, még képet is mutat a helyről. Szóval elképesztő jónak tűnik, de még élesben nem próbáltam, csak otthon amikor el kell kapni az első pokémont. Megcsináltam. A saját karakteremet és ennyi. Ez a szabadban ugyanígy megy? Valamerre irányítom a kamerát és egyszer csak mutatja? Illetve olvastam hogy vannak valamiféle spotok vagy mik, amik szintén fel vannak tüntetve a térképen és ott lehet másokkal élőben harcolni. Ez igaz? Illetve van még bármi haszna, vagy értelme a pokémonok keresésének?
Előre is köszi a válaszokat!
"Meg ki tudja, lehet tök hülyének néznének az utcán, ahogy pokémonokra vadászok "
így is a többség mobilját bújva futkos az utcán szóval nem hiszem hogy különösebben feltűnő lennél.
Egy időben krva felkapott volt ez, minden harmadik ember ezzel játszott
Köszi a válaszokat!
Amúgy nem teljesen így képzeltem el. Hát útnak indultam és kipróbáltam de csak a játék térképén jelenítette meg a pokémont, nem pedig kamerával hogy pl. ott lenne a környezetben. Eléggé csak felszínesen ismerem a játékot de eléggé egyszerűnek találom. Úgy értem nem látok benne fantáziát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!