Diablo 2 Resurrected számítógépes játékban, mit jelent a "Gyorsabb ütőképesség visszanyerés"?
Elég drága dolgok azok a tárgyak amelyekben ez a varázstulajdonság benne van, de pontosan mit jelent ez?
Előre is köszönöm a válaszokat.
A Faster Hit Recovery főleg a melee karaktereket érinti (barbár, pala, assassin, shapeshifter dudu), ha caster vagy ranged build-et játszol, akkor egyébként kevésbé van szerepe, mert a bekapott fizikai támadások alapból elkerülendők.
A 3. válasszal/kérdéssel azonnal egyetértettem, mert én még bő ~20 éve, kiskoromban egyszer kipróbáltam magyarítva játszani a D2-t, de már akkoris annyira megszoktam és megszerettem az angol játékmenetet, hogy rendesen taszító volt számomra, amikor szinte egyik item nevét sem ismertem fel, meg egyenesen zavaró volt a képességeket vagy leírásokat magyarul olvasni, szóval nagyon hamar visszaváltottam az angolra :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!