Mit gondoltok a PlayStation Classic-ról?
2018-ban jelent meg, az eredeti, 1994-es PlayStation kicsinyített újrakiadása, 20 telepített játékkal. Sokan kritizálták, mert pl. nyílt forrású emulátort használ. Ahogy néztem a híreket, meg a nagy leárazásakat, kijelenthetem, hogy végső soron megbukott a konzol.
Én mégis örülök, hogy tudtam venni egy ilyet, mert az eredeti meghatározó volt a gyerekkoromban.
Saját példányom:
Nekem eredeti Playstation 1 van.
Van Ps2, 3, 4 em is, feleslegesnek éreztem a Playstation Classic-ot.
Főleg hogy egy jóideje már szinte mindegyik mobil elboldogul az Epsxe emulátorral HD ben.
Majd én is szeretnék egy eredeti PS1-et.
Habár azt sajnos újonnan már nem tudok venni (hacsak nem létezik még valahol a világon bontatlan, raktárból visszamaradt példány). :D
Igen, az emuláror klassz dolog, de nem adja ugyanazt a játékélményt, mint amit konzolon játszol (szerintem).
Használtan tudsz venni, igen.
Az új régi' horror áron lehet.
Valóban nem ugyan az, de mondjuk Én már 40 évesen nem dobnám rá a Tv-re a Parasite Eve-et, bármennyire is szerettem, vagy a Gran Turismo 2-t.
De pl a Tekken 3 rajta a telómon, és a Wipeout 3 is. Szerintem mai napig a legjobb részek, a legjobb soundtrack el. Ha esetleg nem volt meg, ajánlom még a Fear Effect 1-2-t, Shadowman-t. :)
Hát, ki hogy gondolkodik... a PS1 kinézetű készülékházról csak annyit, hogy annak idején lehetett venni PolyStation-t, ami nyilván a PS1 -pontoabban a PSone - olcsó másolata volt. Sosem tetszettek az ilyen másolatok.
Persze a Classic is csak egy másolata a 1994-es legendának, de legalább ez egy hivatalos kidás, amit a Sony adott ki. Így azért másabb érzést kelt bennem. Na, meg ezt vadiújként vettem a boltból.
Pont azért nincs értéke, mert egy vadi új, bolti' emulátor.
A Polystation ön a sárgakazettás gamek mennek, úgy mint a GS4, 5-ön is :)
Számomra van értéke.
De, arra kíváncsibb leszek, hogy 30 év múlva mennyit ér majd. Ez a termék lényegében limitált Sony kiadásnak is tekinthető.
PS2-ből is elfogadnék egy ilyet.
Habár abból van eredetim, ami a mai napig műkődik.
Az a lényeg, hogy számodra van értéke! A Ps2-d többet fog érni.
30 év múlva lehet hogy a Ps Classic ot is jobban értékelik.
Azt tudom, hogy ma ha már Ps1, akkor inkább maradnak az eredetinél, a réginél.
Én csak a snes minit bánom, nem vettem 20-25 ezerért anno. Most egy bontatlant hardveraprón 60 ért láttam. Annyit meg nem adok érte, switch lite kerül majdnem annyiba újonnan.
De fogtam, emulátor fel, és szépen nyomom a fonkey kong country 1 et azóta is, xbox one contival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!