Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az a számítógépes játék...

Mi az a számítógépes játék ami ezer éves, de a mai napig játszol vele? (Vagy játszanál, ha megszűnt)

Figyelt kérdés

máj. 19. 21:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Thief the dark project, Prince of persia 1, Volfied, Titus the fox
máj. 20. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Heroes 2,3

Gothic 1,2

Kotor 1,2

Blade of darkness

Age of empires 1,2

Age of Mythology

Divine Divinity

Might and magic 6,7,8

Halo 1,2

Serious Sam First and second encounter

máj. 20. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Amik szerintem nagyon jól öregedtek még, azok a korai 3d előtti pixelesebb izometrikus darabok. Rpg-ből pl a Fallout 1-2 pontosan ilyen. Tycoonból a Zoo Tycoon 1, Simcity 3-4, Tropico 2. Aztán stratégiából a Stronghold Crusader volt ilyen nagy kedvenc. Ja és persze az Age of empires 2. De vannak még régi csapatalapú akció kaland játékok, ilyen taktikai darabok nem tudom a pontos stílus megnevezést, de pl a Desperados. Szerintem ezek a mai napig nemhogy vállalhatóak, hanem kifejezetten jól is néznek ki.

Esetleg ami stilizált régebbi darab, mondjuk Worms Armageddon. Mai napig legendás és nem véletlen, pedig 2000 előtti darab.

máj. 20. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Age of Empires 2
máj. 20. 20:12
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Máig játszom Warcraft 3, Starcraft 1, Doom, Quake 1-2, Baldur's Gate 1,2 játékokkal :-)
máj. 20. 23:13
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
+1 a heroes 3-ra.
máj. 23. 02:48
 17/17 anonim válasza:
100%
Sims 2, sajnos a CD-t valakinek odaadtuk és azóta se láttuk viszont. Ugyanez a helyzet a Zoo Tycoonnal is, már csak a kiegészítő CD van meg. Van egy játék, ami a Windows XP gépeken alapból rajta volt, de már nem emlékszem a címére. Szőrös kis lényeket kellett összegyűjteni valamilyen tudós elől, ha jól emlékszem. Nagyon örülnék, ha meglenne a címe, de sajna már nem emlékszem rá, csak arra, hogy sokat játszottam vele.
máj. 31. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!