Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi az a számítógépes játék...

Mi az a számítógépes játék ami ezer éves, de a mai napig játszol vele? (Vagy játszanál, ha megszűnt)

Figyelt kérdés

máj. 19. 21:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Urban Terror 4.3 (2000-es játék, ingyenes FPS, még anno a Quake 3-hoz készült mint önàlló mod)
máj. 19. 21:07
 2/17 VándorSeregély ***** válasza:
100%

Heroes III (1999)

Deus Ex (2000)

Számomra örök klasszikusok.

máj. 19. 21:30
 3/17 anonim ***** válasza:
53%

Cézár a macska vilt az első, amivel játszittam. Magyar volt, de már akkor vastagon felnőtt voltam. Kicsit resteltem is magam miatta.

Nevére nem emlékszem, de volt valami Tell Vilmos szerű.

Hetven fele közeledve már elengedtem, de a regi Ms. Train Simulatorral sok időt töltötten pályaépítéssel. A játék maga dög unalom, de nehány lelkes ember jészített magyar mozdonyokat, kocsikat, jelzőt, épületeket. Ezekkel sokáig elvoltam.

máj. 19. 21:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát olyan már nincs, mert mindegyikhez emulátor kell, a PC meg nincs mindig kéznél, meg nincs is rá túl sok időm. De ha lenne, akkor az egyik biztos az Elite 2 Frontier lenne Amigán (már ha megvan a mentésem, mert újra nem kezdeném el az biztos).
máj. 19. 23:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Commandos 1-2, Donkey Kong Country 1 emulátorral, GTA Vice City
máj. 20. 00:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Fallout 1-2

Morrowind

Gothic

Jagged Aliance 2

System Shock 2

Albion (1995)

máj. 20. 04:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is Heroes III, meg néha emulatorral elindítom a régi nintendos Contra játékot.
máj. 20. 10:08
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Ami nálam talán a legrégebbi, azok a régi Super Nintendo-s darabok, amik előkerülnek. Donkey Kong 1-2, Super Mario World, Yoshie's Island, Contra 3, Mortal Kombat 2, hogy csak pár nagyobb nevet említsek. Meg van sok kevésbé ismert nosztalgikus darab, legszívesebben azokat szoktam amikkel gyerekkoromban is volt dolgom, legyen az a felsorolt ismertek vagy a nem nevesített kevésbé ismertek. Vagy 20-30 játék is előkerül olyankor amikor épp habzsolom a nosztalgiát :D Napokon, heteken át. És persze crt shader emulátor is van már egy ideje ezekhez, azzal és gamepaddal majdnem teljesen azonos az élmény.

Pc kapcsán meg amit talán a legrégebbi és mégis állandóan visszatérő darab, az a Morrowind. Igaz, itt a moddolás már magában is nagyon nagyon kitolja a szavatosságot. Teljesen modern kinézetűvé tehető, akár jelenkori indiekkel is versenyezhetne ilyen téren. A kontent pedig kb végtelen moddolva.

máj. 20. 11:32
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Szintén Heroes 3.
máj. 20. 11:37
 10/17 anonim ***** válasza:
52%
retrogames.cc sok játék fent van itt, beépitett emulátorral.
máj. 20. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!