Krómgyűrű kérdése:
Vannak itt lányok, akik játszanak számítógépes játékokkal? (Leauge of legends, stb)
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 09:31
1/15 anonim válasza:
Vannak, de nem ilyen játékokkal játszanak. Megismertem egy párat úgy, hogy egy olyan játékban amivel főleg lányok játszanak beléptem egy "klánba" (nem így hívják ott, csak hogy tudd mihez hasonlítani).
2/15 anonim válasza:
Nekem több hölgy ismerősöm is játszik, de mindenki más műfajjal, van horror, stratégia, RPG stb, rég túlnőttek a LoL-on, Horwse-n meg társain :D
3/15 anonim válasza:
Kérdés jelentve. Ez itt nem társkereső oldal. -.-"
4/15 anonim válasza:
Persze, egyáltalán nem vagyunk ritkák vagy különlegesek:D Mondjuk a LoL-ra pont sose kattantam rá.
6/15 anonim válasza:
#5 ja, azt tudom. Bár akire gondolok az egy tinilány, úgyhogy délutánig suliban van, estére meg ágyba dugják a szülei, így hétköznap délelőtt és késő este már van esélyünk nyerni, délután és hétvégén egész nap mindent behúz.
10/15 anonim válasza:
Köszike. Hát erre nem jöttem volna rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!