Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sok kis 1-2 órás indie játékna...

Sok kis 1-2 órás indie játéknak nem lehet hogy az akciózott ára lenne az igazi ára?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok amik annyira egyszerűek és minimalisták mint egy párszáz forintos mobiljáték. Vagy ahol 1-2 óra a végigjátszás. Manapság mintha egyfajta szabály lenne pl steamen is, hogy 10 euró alatt nem árulnak játékot. Ez kb olyan 4000 ft. De nem lehet hogy ezeknek a tényleges ára vhol az 50-90%os leárazott ár lenne? Mert ugye gyakorlatilag mindenki úgy veszi. Ez a teljes 10 eurós ár pedig a sietség felára ha valakinek azonnal kell, vagy nem elég rutinos hogy tudja hogy akcióban érdemes venni?

Szerintetek hogy van ez?

2024. máj. 17. 10:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az is szerepet játszhat, hogy itt ebben a kelet-közép európai térségben nincs olyan jó fizetés. Most egyébként hero Forint van, a 386 Ft-os középárfolyammal számolva 1222 Euró a bruttó bérem.

Eközben a német átlagbér bruttó 2780 Euró. A brit, belga, francia meg 2500 Euró körüli.

[link]

Nem a mi pénztárcánkra van szabva. Itt ebben a térségben jellemzőbb szerintem, hogy akciósan veszünk Steam-en játékot. Persze aki megteheti, megveszi teliáron. Én is vettem már így, mert pont lemaradtam az akcióról aztán a franc se akart várni heteket, hónapokat. De ha tehetem, kivárok egy-egy akciós időszakot, mert egy-egy játék teliáron drága. És hiába érné meg úgy is, pl. a Mass Effect Legendary Edition a 60 Eurójával, azért a 15 Euró mégis barátibb, úgy pedig aki szereti ezt a fajta játékot, annak ez ilyen áron kb. kihagyhatatlan.

Amúgy le is torrentezhezném amiket venni szoktam, de mondjuk úgy, másképp gondolkodom már ebben a témában. Aki régen torrentezett, az érti mire gondolok, aki még mindig nyomja, az nem.

2024. máj. 17. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!