Át tudom tenni a tört játék mentését az igaziba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy én tört játékkal játszom a Stardew Valley-t és ugye vannak mentéseim. Tehát ha át váltok igazira akkor be tudom tenni a mentéseimet a mentések mappába, vagy ezt a kettőt így nem lehet kombinálni. Válaszokat előre is köszi.2023. júl. 28. 20:55
1/7 anonim válasza:
Magát a mentést be-be tudod tenni. az achievmentek kérdésesek hogy megkapod-e. VISZONT az már más kérdés felmerül-e majd bármi bug, hogy törtből hozol eredetire mentést. Saját felelősségedre megpróbálhatód.
2/7 anonim válasza:
Ez nem eredeti/tört kérdés, hanem verzió kérdés. Játékoknál alkalmanként előfordul, hogy bizonyos update-ek között elvész a kompatibilitás a mentésekkel. A tört, az lehet, hogy neked day1 verzió lesz, az eredeti meg ki tudja hány frissítésen ment át.
3/7 anonim válasza:
#2 Na meg az sem mind1 hogy GOG vagy steam törtbe van neki.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 GOG tört verzíom van.
2023. júl. 29. 18:06
5/7 anonim válasza:
GoG tört verzió nem létezik. Ami onnan származik, azon nincs mit megtörni.
6/7 anonim válasza:
#5. A lényeg az hogy a GOG és a Steam-nek más a rendszere, meg más a verziószáma a játéknak. Ezért nem biztos hogy kompatibilis lesz.
Kérdező. Az lesz a legegyszerübb ha új játékot kezdesz. Akkor nem lesz semmi gondod.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2023. júl. 29. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!