Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan nyerjek?star stable

Hogyan nyerjek?star stable

Figyelt kérdés
Tudjátok én nem tudom mi lehet a probléma.Shortcutokkal megyek át ezeken a pályákon tudjátok nem csak a champeken hanem az ilyen globális toplistás hülyeségeken is.Mindent tőkéletes megcsinálok nincs egy hiba sem,felszerelésemben minden jó viszi a max statisztikákat a lovam nem tudom mit tegyek.Hogyan tudnák nyerni?Champeken meg hogyan tudnák a globális toplistán az első lenni?Előre is köszönöm a válaszokat!

máj. 10. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A globális toplistán soha nem leszel első, mert sajnos sok csaló van akiknek az ideje nem törölhető, csak ha resetelik az egészet. Azt pedig ritkán csinálják. De ha megtörténik, idővel visszatérnek.

A champeken tudsz nyerni, mert ha ott feltűnik valaki aki látványosan csal, néhány buzgó felhasználó (többek között én is) levideózza és megy a videó supportnak, akik kitiltják a delikvenseket. Büszke is vagyok magamra, hogy egy hatalmas csalót buktattam le úgy másfél éve, aki régóta bökte a csőröm, de egyszer csak 1-es lóval kezdett száguldozni, pont amikor vettem a versenyt, így lebukott. Egy ismerősöm személyesen ismeri, mondta hogy nagyon dühös volt amikor megtudta, hogy kitiltották.

Na de vissza a lényeghez, 3 titka van a győzelemnek: A boldog és jól felszerelt ló, a szintek és a rutin.

A lovon és a karakteren is maxos szettnek kell lennie, vizsgálj meg jó bajnisokat akik sokszor végeznek a dobogón és nézd meg a számait a felszerelésének. A patkót sokan elfelejtik, de az is fontos. A ló pedig mindig legyen teljesen boldog. Ha már csak egy kocka hiányzik, lelassul és esélyed sincs. Vagy etesd a lovaid minden nap, vagy vegyél stable caret. Ha véletlenül nem lenne boldog, használd az állatorvost aki minden champ helyszínén megtalálható, vagy ha már eljutottál oda, csinálj lónasit.

A szint is számít. A lovadé és a karakteredé is. A ló szintje minimum 13-as legyen, addigra éri el végsebességét. A karakter szintje is gyorsítja a lovat, 19-es szinten fogod elérni a végsebességét. Régen a végtelenségig ment, így ha megjelent egy 22-23-as már fel is adhattad, ma már nem kell.

A rutint szerintem nem kell magyarázni, ismerni kell a pályát és a mezőnyt. A 4 felújított champet bármikor gyakorolhatod amikor épp nem az kezdődik hamarosan, a többin nincs más választásod, mint indulni amikor csak lehet. A mezőnyt is ismerni kell. Vannak kockázatos rövidítések, amit a profik is gyakran elrontanak. Ha olyat látsz a mezőnyben aki tudja, neked is meg kell kísérelned, hogy esélyed legyen nyerni. Ha viszont nincs ilyen, akkor inkább ki kell hagyni ezeket, mert ha a többi se csinálja, vagy elrontja, nem érdemes kockáztatni, hacsak nem megy teljesen magabiztosan. Kb 3 hónap mindennapos gyakorlással tudod elérni a dobogó alját, de utána már egyenes az út, persze arra ne számíts, hogy ingyen megkapod az aranyérmet (kivéve marha nagy malaccal, ha egyedül vagy, néha megesik - bár akkor is célba kell érni), de izgalmas versenyek közepette meg fogod tudni időnként szerezni.

máj. 10. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
máj. 10. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzáteszek, hogy úgy volt nekem 3 hónap a dobogó, hogy akkor még csak óránként mentek a champek 6-23 óra között, mindegyik egy nap kétszer volt hatalmas, 9 óra különbséggel. Most már félóránként mennek 0-24, egy champ 4-6 alkalommal is van egy nap, így többet tudod gyakorolni a nem felújítottakat is.
máj. 11. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi
máj. 13. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg kipróbálhatod hajnalba is a bajnizást. Ilyen 1-3 között, múltkor a 2:30ason voltam, csodálkoztam is, hogy négyen vagyunk. Ugyan nem sokat bajniztam eddig hajnalban, de 2-3an voltunk.
máj. 17. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ma a 22:30-ason egyedül voltam, most a 23 óráson ketten vagyunk jelenleg, bár még van 3 perc nevezni.
máj. 17. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!