Gta 5 steam kód?
Figyelt kérdés
Steamen megvásároltam a játékot, de a kód amit adtak hozzá nem működik, azt írja ki hogy már használva van...
A Rockstar gamesbe hiába akarok belépni, ott a minijátékkal szopok már vagy félórája és nem enged be!
Fizettem ezért a szarért!
Elnézést a nyelvezetért de nagyon felbosszant!
Láttam neten ilyen oldalakat amik stream kulcsot adnak, azok legálisak és van egyáltalán közük a steamhez? Ezekre gondolok.
Ha nem, ilyenkor mit lehet tenni?
ápr. 9. 21:27
41/44 A kérdező kommentje:
Kedves 39es.
Nem sikerült megoldani.
Jeleztem a Rockstarnak is, emailben, de semmi válasz.
Másodszor is megvettem a játékot, de ugyanaz a hiba.
Így hát töröltem a steamből másodjára is a játékot...
Utánaolvastam, és nem csak "nálunk" volt ilyen probléma...
okt. 5. 14:42
42/44 A kérdező kommentje:
Csináltam másik fiókot, de úgyse működött...
okt. 5. 14:43
43/44 anonim válasza:
Most nem rosszból, de mi lenne ha nem erőltetnéd a steam-et? Mért nem közvetlen Rockstar kliensbe veszed(akár kulcsos oldalról)?
44/44 anonim válasza:
Kedves kérdező, képzeld nekem sikerült megoldani én vagyok a 38 -as megjegyzést író, nagyon nehezen jöttem rá de végül megoldódott, a gépemen a Windows által hozott vírusirtó ( mert én nem telepítettem le vírusirtót ) úgy döntött egyik napról a másikra hogy a külső forrásokból származó kódokat blokkolja védelem céljából, amikor ezt a beállítást kikapcsoltam és újra telepítettem a GTA- t minden ismét jó lett és gond nélkül fut a launcher is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!