Gta 5 steam kód?
Steamen megvásároltam a játékot, de a kód amit adtak hozzá nem működik, azt írja ki hogy már használva van...
A Rockstar gamesbe hiába akarok belépni, ott a minijátékkal szopok már vagy félórája és nem enged be!
Fizettem ezért a szarért!
Elnézést a nyelvezetért de nagyon felbosszant!
Láttam neten ilyen oldalakat amik stream kulcsot adnak, azok legálisak és van egyáltalán közük a steamhez? Ezekre gondolok.
Ha nem, ilyenkor mit lehet tenni?
Én is értem amit te modasz #30
Összekapcsoltam a klienseket, fiókokat
De ehhez én kaptam, cd kulcs, vagy termékkulcs.
Jobb klikk a jatékra -> kezelés -> CD kulcsok
Ott kell lennie.
.
De még mindig ott tartok, hogy olyan emailt nem kaptam, amiben az rohadt RS kód vagy kulcs van!
Hiába lépek ki, és zárom be az RS klienst, és indítom a steamből a játékot...
Akkor is megnyitja az RS launchert, és nem enged tovább míg be nem írom oda is a kódot.
Erről beszélek!
Ehhez nem kaptam semmi olyan emailt a rockstartól amiben le van írva ide mit kell írni, ezzel nem tudok mit kezdeni, nem tudom milyen kód kell oda...
Csak a Gta V látom, semmi mást
A google chromeban nem tudok belépni a weboldalra, a bejelentkezés után fekete képernyőt látok csak, és ha újra frissítem az oldalt, visszadob a bejelentkezéshez...
Így a rockstar supportja fele is csak ma tudtam jelezni ezt a problémát, ma reggel opera miniből be tudtam lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!