Gta 5 steam kód?
Steamen megvásároltam a játékot, de a kód amit adtak hozzá nem működik, azt írja ki hogy már használva van...
A Rockstar gamesbe hiába akarok belépni, ott a minijátékkal szopok már vagy félórája és nem enged be!
Fizettem ezért a szarért!
Elnézést a nyelvezetért de nagyon felbosszant!
Láttam neten ilyen oldalakat amik stream kulcsot adnak, azok legálisak és van egyáltalán közük a steamhez? Ezekre gondolok.
Ha nem, ilyenkor mit lehet tenni?
Ha megvetted és egyből aktiválni akartad, akkor túl gyors voltál. Meg kell várni amíg befejeződik a letöltés, elindul a játék, és az első indításnál kéri a kulcsot. Addig nem történik meg a profilok összekapcsolása, ezért írhatja hogy érvénytelen a kulcs. Vagy azért, mert a Social Club weboldalon akarod aktiválni a Steames kulcsot, amit viszont csak a kliens fogad el.
Külső oldalról venni nagyobb kockázat, szürkepiaci forrásból (G2A, Kinguin) lopott kulcsot is vehetsz. Ha azt bevonják, törlődik a játék a fiókodról és a pénzed is elment.
Mindent szépen sorjában csináltam, mégse fogadja el...
Social clubba nem írtam semilyen kulcsot.
Találtam maygar forgalmazót is, az is ilyen szürkepiaci forrásból árulhatja?
A pénznek ígyis annyi :,( több mint 14 napja vettem, de eddig nem tudtam letölteni, és még csak nem is játszottam vele, a letöltési időt is játéknak írja a steam...
Köszönöm segítséged
Ez a 6000+ forint majdnem 20 dollár. A Rockstar saját áruházában van, hogy 10 dollárért is adja a játékot, azon többet lehet spórolni. Másrészt ha Steam kulcsot veszel akkor azt egy másik profilba kell regisztrálni, és ha valamiért megint nem fogadja el, akkor ismét kidobott pénz.
Ha a neten nem találsz hasonló problémákat és megoldást, akkor mindkét szolgáltató supportjánál meg kellene kérdezni, hogy ez micsoda. Steam-en is lehet hibajegyet beküldeni a játékkal kapcsolatban. Vagy a játék közösségi fórumán létrehozni egy beszélgetést, és megkérdezni hogy ez mi lehet (ott többen láthatják, akik találkoztak már ilyennel).
A legtöbb kulcsos oldal eléggé kockázatos. Nagy eséllyel lopott kulcsot fogtál ki. Ez van, pech. Ez az ára hogy külső oldalról próbálod venni.
Megbízható kulcsos oldalak:
Eneba
Instant Gaming
Minden más 50-50% hogy átb#sznak és bukod pénzed.
#6: ha elolvasod a kérdést a címén túl is, akkor ott vette meg és nem működik. Mondjuk én annak járnék inkább utána, ha már meg lett véve egyszer.
Mi az a "minijáték"? Ha valami reCAPTCHA kódra gondolsz és folyamatosan újratöltődik, ott a VPN használatot nem szokták szeretni az oldalak.
Köszönöm mindenkinek a segítségét.
Megpróbáltam újra:
1, csináltam egy úgy steam fiókot, e-maillel
2, megvettem a játékot
3, letöltöttem, telepítettem, ÉS! pontosan követtem minden utasítást, amíg a k*rva rockstar nem kért valami kódot amit elvileg e-mailben kapnom kellett volna az új fiók regisztrálásnál, de ilyet sehol sem találtam....
Nem is engedett be a játékba a rockstar launcher a kód nélkül...
A lényeg, visszaigényeltem a pénzt vissza is kaptam.
Nem szeretném ha balf*sznak néznétek, de eddig akármilyen játékot vettem steamen, és kért esetleg kódot, ott ilyen probléma nme merült fel!
Még egy kérdésem lenne hozzátok. Nagyon szeretnék játszani a játékkal.
Tudtok olyan torrentet amivel le tudom tölteni a játékot, crackel mindennel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!