Szoktatok MÉG videojátékokkal játszani? Milyen platformon?
Egyáltalán nem játszok már hosszú ideje. Ennek az is az oka, hogy elromlott a számítógépem. Majd idén tervezek venni egy Gamer Laptopot, de a gamer korszakhoz nem fogok visszatérni.
Most pl. eszembe jutott, amikor huszonéves koromban (jelenleg a 30-as éveimben járok) 1 héten át egyfolytában játszottam a gépen, közben meg a barátnőm összejött egy másik pasival. 😅🤣
Na, persze akkor ez nem volt ilyen vicces.
Azt mondom, hogy időnként kell kis kikapcsolódás. Lehet játszani is - főleg idegen nyelven, az még segítheti a nyelvtanulást is. Sőt, a játék akár taníthat is: ha a játékok hatására pl. úgy képzeled el a világot, mint egy stratégiai játékot, az talán segíthet is a hétköznapi gondokkal megbírkózni.
De aki belemerül nagyon mélyen a játékokba, amellett elmegy az élet!
Minden nap játszok 1-2 órát, hétvégente többet ha itthon vagyok. De ha jó társasággal vagyok akkor nem nagyon izgat egy ideig.
24F
Vastagon áll a por a ps-emen 😀 harry potteres játékot is megvettem, és 10 perc után megúntam. Last of us volt évekkel ezelőtt az utolsó játék amit élvezettel játszottam, azóta nem találok semmi érdekeset.
32f
Mostanában megint gyakrabban játszom, előtte èvekig alig.
Főleg pc-n tolom, elsősorban stratègiákat ès rpg-ket.
Mondjuk 20+ ève asztali szerepjatszom is a barátaimmal, szóval a játèk szintem akkor is megvan ha amúgy nem tolok semmit pc-n 🙂
39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!