Milyen videojátékok léteznek, amelyek mozgásra kényszerítenek?
Felnőtt embernek szeretnénk ajándékba venni. Régen a vacsoracsatába láttam ilyesmiket, de nem tudom mi a neve. Lehet nem is videojáték a neve.
Tudtok segíteni? Nem vagyok jártas ezekben.
Ha konkrét testmozgásra is gondolsz, ahhoz nem elég a játék. Olyan konzol (vagy hozzá tartozó kiegészítő), virtuális valóság rendszer is kell hozzá, ami be tudja olvasni az érzékelők elmozdulását vagy jelét. Majd ha ez megvan, erre a platformra írt játékot kell választani.
Egy VR szett 3-600 ezer forint, ami tévés kellékként filléres dolog egy több tízmilliós produkcióban. Vagy esetleg ha megvan az adás a neten, linkeld be, könnyebben meg lehet mondani mi az.
1.-es közben utána olvastam, és igen, kellenek kiegészítők, ami nem gond, megveszem.
2. Köszi, utána olvasok.
Ha a fitneszruhás fehér sisakos nőre gondolsz, az egy PS VR2. A cucc 250 ezer forint környékén van, és kell hozzá még egy PS5 (+200 ezer), és akkor egy PS-nek már úgy van értelme, hogy van hozzá egy 4k tévéd is, ha mással is játszanál, és még 2-300 ezer.
Mindenképpen kipuhatolnám az ajándékozottnál, hogy mennyire vevő ezekre. Mert annak nincs értelme, hogy majdnem fél milliót elköltesz, de úgysem fogja használni, vagy 3 nap után ráun. A "játékos" testmozgáshoz nemcsak játék kell, hanem motiváció és kitartás is.
"Egy VR szett 3-600 ezer forint"
Közel sem.
A legegyszerűbb a quest 2. Megvszed, megveszed a játékot és játszol. Semmi egyéb nem kell.
Uh, félmillió? Az rengeteg, annyit azért nem szánnék rá, egyébként az illető ilyenre vágyik.
Oled tv van, az megfelel.
Nem gondoltam, hogy ezek ilyen drágák.
Köszönöm a linket, megnézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!