Vegánok a videójátékokban. Felszólaltak,hogy az új játékokban legyen vegán opció ha állatok elfogyasztásáról van szó. Akkor,hogy is van ez?
God of war majd répát fog kapálni? Az AC-ben meg majd salátát lehet termeszteni?
Kb arra hasonít amikor azért szólaltak fel az illetékesek, mert a videójátékban olyan padokat raktak be amik ugyn."csövesbiztosak".
Mindneki döntse el maga,hogy ez jó vagy sem és hogy hova vezet.
Fuh de érződik hogy most aztán nagyon pipa vagy emiatt az abszolút irreleváns, nem valós probléma miatt😅
Van Amerikában úgy 15 ember akik megjegyezték hogy hé, mi lenne ha lenne vegán opció a játékokban?? ezt te pedig úgy éled meg mintha tényleges hatása lenne az életedre.
Azt se tudom mi kérdés.
Minden rendben lesz, ne aggódj😂
Akkor mostantol minden meg fog valtozni?
Mar mindenert fel lehet szolalni?
Nincs magyar forditas es felirat minden jatekhoz akkor most mi is pattogjunk?
azért phaszság a dolog, mert egy videójátékban nem valódi élőlényeket esznek meg. mi van ha egy fimben van egy vacsorajelenet ahol húst esznek? lesz a filmből vegán verzió? mert ott pl lehet hogy igazi pulykát szolgálnak fel.
mi a helyzet a ragadozó állatokkal? azokra is ferde szemmel néznek a vegánok? ha van kutyájuk, azt is csak zöldséggel etetik? vagy konzervkajával? abban mondjuk lehet hogy tényleg nincs hús. XD
egyébként nekem semmi bajom a vegánokkal, bár nem értem hogy miért nem sajnálják a kis répácskákat akiket elevenen megfőznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!