Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért hiszik el még mindig az...

Miért hiszik el még mindig az emberek, hogy Ariana Grande vegán, miközben ennek forrása mindössze egy 2013-mas Twitter bejegyzés?

Figyelt kérdés

Személy szerint semmi bajom nincs se a vegánokkal, se a nem vegánokkal, csak furának tartom, hogy az emberek ilyen szinten készpénznek veszik, hogy az említett előadó a mai napig ezen az étrenden él, pedig több jel szerint úgy tűnik, hogy már nincs valóságalapja (vagy soha nem is volt ❗️).

Ugye, hivatalosan 2013-ban egy Twitter bejegyzésben jelentette be, hogy “ez volt az első napja 100% vegánként”. Ekkor 20 éves volt, azóta pedig 9 év telt el. Ez hosszú idő, és ebben az intervallumban sok más celeb és influencer vágott bele, majd hagyott fel véglegesen ezzel az életmóddal.

Két “Mi van a táskámban?” videót is forgattak vele 2013-ban és 2014-ben, ahol mindkét videóban bemutatja a kedvenc torokcukrát, ami “jót tesz a hangjának”. Ez a Grether’s Pastilles, - ami nemhogy nem vegán, de még csak nem is vegetáriánus, mert ZSELATINT tartalmaz.

Akinek speciális étrendje van, szerintem alap, hogy átnézi az ételek összetevő listáját, mielőtt megvásárolja. És ekkor már “elméletileg” vegán volt.

Egyébként a 2014-es videó elég vicces. Amikor a kezében fogja azt lenmagos szeletet, elmondja, hogy “I’m vegan”, majd pár képkockával később felmutatja ezt a cukrot. Hupszika… 😂

2019-ben jött a Starbucks-os tojáshabos kávéja, amiről kép is van, hogy szürcsöli. Elég nagy felháborodást keltett, mert a miatta vegánná vált kis fanocskái azt hitték, hogy ezt ők is ihatják, de csalódniuk kellett.

Aztán persze odaírta, hogy “próbáljátok ki szójatejjel” - igen ám, csak hogy a hab, az egyedi “Ariana találmány”, amitől valóban “Cloud” lesz az a macchiato tojásfehérjét és tejet tartalmaz.

Ekkor szerintem már 100%, hogy nem volt vegán, amivel egyébként nincs semmi baj, csak még mindig elég nagy zavar van az emberek fejében a celebekkel kapcsolatban. Sorban gyártják az “Egy napig úgy ettem, mint Ariana - *Úúúristeeen, 100% vegán*”, miközben soha nem találkoztak, étkeztek vele közösen, és egyébként is, sok esetben a valóság köszönőviszonyban sincs azzal, amit a celebek kommunikálnak magukról a médiában.

Vagy tényleg nem az eszéért szeretjük, és csak azért aggat magára ilyen divatos címkéket, hogy mindig a figyelem középpontjába kerüljön valamivel, miközben halvány gőze sincs arról, hogy egyes fogalmak mit jelentenek. …A nép pedig túl komolyan veszi, issza minden szavát, és bekajálja. 😬

Ti mit gondoltok erről?

Volt olyan ismerősöm, aki pont Ariana Grande miatt hajszolta bele magát a vegánságba, de 1-2 év után a szervezete nem köszönte meg ezt a korszakot, sőt, az egészségét tette kockára.

2022. szept. 24. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy kipróbálta a vegánságot de nem jött be neki. Viszont miért kellett volna bejelentenie hogy már nem az? Egyébként lehet hogy még mindig nem eszik húst szóval vega, vagy éppen csak halat eszik ami a pescetariánus. De szerintem nem kell elvárni tőle hogy minden egyes lépését bejelentse az életében. Sose láttam azzal haknizni hogy már pedig ő vegán és biztatott volna embereket is arra
2022. szept. 25. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert vegán.
2022. szept. 25. 10:06
 3/5 A kérdező kommentje:

#2: A tej és a tojás nem vegán, mert állati eredetű. Ha ezeket fogyasztja, egyértelműen nem az.

A zselatinról nem is beszélve, amit állati csontokból és kötőszövetekből állítanak elő.

2022. szept. 25. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Sehol nem állítja, hogy tejet és tojást fogyaszt. Épp az ellenkezőjét, te meg nem vagy ott mellette, nem tudod megcáfolni az állításait.
2022. szept. 25. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit túl sokat foglalkozol Ariana Grande-al.
2022. nov. 22. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!