Mi lesz a sorsa a Star Wars battlefront 1-2nek ,hogy kijön a classic collection?
Mert most terveztem meg venni az eredeti SW BF1-et ,de így nem akarom egyenlőre ,amíg nem válik biztosra ,hogy mi lesz a sorsuk.
Mert ,ugye ez a classic collection egy remastered féleség szóval lesznek benne új elmek is ,mint pl:új jedik ill sithek stb új multis pályák játék módok stb.
De én inkább maradnák az eredetinél.
Star Wars játékoknál votl rá példa pl:lego star wars 1-2 ,hogy kijött a complett saga és eltünt az 1-2 önmagában.
Ha jól tudom
Ezek nem "új" dolgok, csak amik benne voltak az eredeti xbox kiadásban azok most belekerülnek a többibe is ebben az új collectionben.
Full felesleges az eredetinél maradni miközben az újjal csak többet kapsz.
Hát igen 2-es ,csak nagyon drága ahhoz ,hogy régi a játék!
Meg ahogy hallottam inkább a multira adtak többet ,mint a single-re.
Én nem akarok multizni.
Ahelyett, hogy "hallgatsz" inkább olvasd el magad, hogy mit tartalmaz a pack. Szinte az összes dolog amit hozzáadtak single player-es dolog:
Egyébként a Battlefront I csak egy "új" pályát kapott, a II-höz adtak sokkal több dolgot
Valóbban
De akkor túl drága ahhoz képes ,hogy régi.
Most hiábba a frissítés főleg úgy ,hogy a kettővel nem is akarok játszani ,mert eleve nem tetszik.Az egy sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!