Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steamen megvett játék örök?

Steamen megvett játék örök?

Figyelt kérdés
Star wars battlefront II-őt megvettem az októberi őszi vásáron 2300ft ért, na most itt gyk-n nem egy kérdést olvastam hogy így 1300 ft 10 órás trial, meg ilyen access, de ez csak epic vagy ea storeon van a steamen örök, ha jol tudom. vagy nem?

jan. 20. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

A 10 órás trial az EA előfizetős szolgáltatására (EA Play) vonatkozik, ahol addig tudsz a játékokhoz hozzáférni míg él az előfizetésed. Ott a listában nem szereplő premier játékoknak csak egy 10 órás betekintő időszak érhető el.

Ha megvetted a teljes és önálló játékot (ami teljes áron 40 euró, télen le volt árazva 6-ra), az már a tiéd. Az "örök" csak addig örök, míg hozzáférsz a fiókodhoz és él a rendszer.

jan. 20. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, aktívan játszok vele, kedvencem lett mert szeretem az SW-t csak amikor olvasgattam ilyen olyan trialokról akkor kicsit elbizonytalanodtam, nem értem hogy az EAen miért kell fizetni 10 órás trialért, őrület. De persze a Steam teljesen máshogy működik. Szerencsére.
jan. 20. 21:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!