Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A league of legends közösség...

A league of legends közösség nem szánalmas a mostani ügy miatt?

Figyelt kérdés

Amikor kivették a hextech ládákat, akkor valahogy feltudott háborodni a teljes közösség és tudták érvényesíteni az akaratukat a riottal szemben.

Az nem zavarja az embereket, hogy a játékban akár normál, akár ranked az MM egy nagy rakás kula? Szerintem az nem éppen normális dolog, hogy rankeden 5 max 10 perc alatt eldől a meccsek 95%-a. Normálozni sem azért ül le szerintem az ember, hogy silveresként szívassa az enemyben egy emerald/diamond játékos vagy afeletti. Nekem pl volt hogy goldosként Challenger jg-t dobott enemybe, úgy hogy nálunk diamond4 volt a legnagyobb játékos. Szerintem, aki kikapcsolódni, szórakozni ülne le, az nem éppen fogja élvezni sem tanulni abból, hogy jól elkeni a száját valaki, aki marhára semmi keresni valója nem lenne ellene, persze biztos vannak mazo-k akik azt szeretik, azoknak való életben is arra áll a kuki, attól nedves a nuni hogy a párja aktus előtt lekever neki két sallert....

Én nem vagyok az. Én már évek óta csak az aramozok, néha megyek pár rankedet vagy normált aztán megy is el a kedvem az egésztől.

Nem fogom fel, hogy az ingyen skinek, amik az égvilágon semmilyen előnyt nem adnak, miért fontosabbak mint a normálisan balanceolt meccsek.

De ha már külsőségeknél tartunk, a téli map miatt senkinek nem sírt a szája, az volt a válasz hogy ha nem tetszik nem kell játszani, ingyen van a játék fogd be a pofád. Akkor most miért nem az a mentalitás van? A játék maga még mindig ingyenes.

ma 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:

a meccs kereső az szar ja, de nem csak a lolban, más játékoknál is szar a ranked csapat összeállítás, nem tudom miért, talán kevés a player és azért?

a hextech ládás felháborodás szerintem jogos, nem csak a láda volt a problémás, más dolgok is, pl a drága Ahri skin amit csak azok élvezhettek akik egy vagyont ki költöttek rá stb...

vagy az hogy lényegében fizetőssé tették a hősök megvásárlását, mert ha egy új játékos kipróbálja a lolt, akkor már van egy limit mennyi olyan kék kristályt tud szerezni, amiből ugye a hősöket veszed...és még egyéb dolgokkal is probléma volt az elmúlt hónapokban, szóval mint mondtam, szerintem eléggé jogos a felháborodás

amúgy a skinek ugyan úgy a játék része, sokan azért mennek be mert gyűjtik őket, tetszik nekik, nincs ezzel semmi baj ha közben tényleg a játék részével is foglalkoznak, bár ezt nem mondanám a riot-ra, mert az hogy kiadnak balance patchekként pár hetente egy olyat hogy az egyik hősnek levettek 1 dmg-t a másik meg kapott 2dmgt, ettől az égadta világon nem változik meg a játék, ebben egyet értek

ma 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!