Az új Star Wars Battlefront játékok közül melyiket válasszam, ha az offline / single player élmény érdekel?
A régi Battlefront játékokban nagyon szerettem az offline csatákat, botokkal / botok ellen. Elvoltam vele, a multiplayer gyötrelmei nem értek így el engem, chill játék volt.
Instant action, capture the flag, területfoglalós, és a Battlefront 2-ben még ilyen Galaktikus hódító mód is volt amit egyedül tudtam játszani.
Az lenne a kérdésem, hogy ez az új Battlefrontokban miképpen működik? Tehát ha így teljesen offline élményt akarok magamnak szerezni, melyiket válasszam, és az mit nyújt, mivel nyújt többet, mint a másik része?
Itt nyílván az új Battlefront 1 és 2 játékokra értem.
A legjobban az a része tetszett a régi battlefront 2-nek, hogy indítottam egy játékot, és én lettem a jedi / sith :D És mehettem gátlástalanul kaszabolni az ellent.
Ilyesmire számíthatok ebben a játékban?
Tehát akkor ha jól értem, 2 offline mode van.
1: Egy 4-5 órás story, amit megéri végig tolni.
2: Arcade mod, ami olyan hogy botokat rak be.
Az arcade modon belül vannak játékmódok? Tehát értitek, ilyen get the flag, bázis foglalós, stb?
A jedi rendszer hogy működik benne? Tehát nyílván gondolom nem úgy mint a régi BF2-ben, hogy megkapod és GG, mehtetsz 30-40 kill/sec sebességgel gyakni az enemyt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!