KönyvmolyUraság kérdése:
Tudnátok Subnautica-hoz hasonló játékot ajánlani? Aminek hasonló a története.
Figyelt kérdés
Below Zero-t nem kérek!#Subnautica #Subnautica Below Zero
febr. 25. 16:49
2/12 A kérdező kommentje:
Olvastad a kérdés második felét?
febr. 25. 16:55
3/12 anonim válasza:
Attól, hogy kizárod az egyetlen helyes választ, még az marad az egyetlen helyes válasz.
4/12 anonim válasza:
Pontosan. A Subnautica nagyon is egyedi játék. Tengeralatjárós játék lenne tonnaszámra, de ott nincsen semmi közös a Subnauticával.
Esetleg a Breathedge tudnám ajánlani még. Úgy ismerik mint az "Űrsubnautica". Mint sejthető itt az ürben rekedsz meg, az az "oceánod". Hogy mennyi menne a Story(vagy hogy van-e egyáltalán?) azt nem tudom. De ha Story-t elengeded és csak élményre vágysz hasonlóra akkor ez az egyetlen ami talán megfelelhet az elvárásaidnak.
5/12 anonim válasza:
Semennyire, a breathedge egy paródia.
6/12 anonim válasza:
#5 Épp ezért mondom, ha story részről lemond, akkor az kb olyasmi mint a Subnautica. Ezért is írtam hogy "talán megfelelhet" és nem azt hogy "pont olyan".
7/12 anonim válasza:
Mi a baj a below zeroval? Sokkal jobb, mint az első rész.
8/12 anonim válasza:
"Sokkal jobb"
Minden tekintetben gyengébb.
10/12 A kérdező kommentje:
7-es! Nem azt mondtam hogy nem jó csak hogy azt már játszottam és ezért ne írjátok. Ne forgasd ki a szavaimat kérlek szépen!
febr. 25. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!