Para Norman kérdése:
Subnauticában mi a legjobb áramforrás?
Figyelt kérdés
Ma újra elkezdtem a Subnauticát (bár még sosem játszottam végig) és felmerült egy-két kérdés. Most még csak bioreaktort és napelemet tudok építeni. Személyesen én a bioreaktort tartom a legjobb áramforrásnak. Na most elsősorban az a kérdés hogy mi az amit érdemes beletenni? Már észrevettem hogy nem minden egyformán bomlik benne le. Szóval mi a legjobb anyag amit beletehetek? Mind áramgenerálás mind beszerzési nehézség szempontjából kérdezném. A hosszútávú tervek miatt pedig ha majd mindent építhetek mit ajánlotok áramforrásnak? Itt is az áramtermelést, fenntartási nehézség és elkészítési nehézség szempontjából írjátok légyszi. Ti mit tartotok legjobbnak?2023. júl. 20. 20:41
1/5 anonim válasza:
Nekem elég volt a napelem de ha van a közelben hőforrás akkor a hőerőmű is jó.
2/5 anonim válasza:
Ha autonom energiatermelést akarsz akkor valóban amit #1 írt. Ha nem bánod hogy időnként rá kell nézz és craftolj, akkor a nukleáris reaktor. Nyilván a Nukleáris mérfőldekkel többet termel, de eddig még nem volt olyan hogy napelem és hőerőmű(némi bio reaktórral megfüszerezve) ne lett volna böven elég nekem.
3/5 anonim válasza:
Bioreaktort egy fával jó fűteni, nem tudom a nevét, de a bioreaktorba teszel virágágyasokat, abba elülteted a fákat, és mindig lesz mivel fűteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Szárazföldi vagy tengeri fa? Mert van két lámpás fám. De egyelőre annyi napelemem van hogy még nem használt üzemanyagot a bioreaktor
2023. júl. 21. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!