Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Subnauticában mi a legjobb...

Para Norman kérdése:

Subnauticában mi a legjobb áramforrás?

Figyelt kérdés
Ma újra elkezdtem a Subnauticát (bár még sosem játszottam végig) és felmerült egy-két kérdés. Most még csak bioreaktort és napelemet tudok építeni. Személyesen én a bioreaktort tartom a legjobb áramforrásnak. Na most elsősorban az a kérdés hogy mi az amit érdemes beletenni? Már észrevettem hogy nem minden egyformán bomlik benne le. Szóval mi a legjobb anyag amit beletehetek? Mind áramgenerálás mind beszerzési nehézség szempontjából kérdezném. A hosszútávú tervek miatt pedig ha majd mindent építhetek mit ajánlotok áramforrásnak? Itt is az áramtermelést, fenntartási nehézség és elkészítési nehézség szempontjából írjátok légyszi. Ti mit tartotok legjobbnak?
2023. júl. 20. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem elég volt a napelem de ha van a közelben hőforrás akkor a hőerőmű is jó.
2023. júl. 20. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha autonom energiatermelést akarsz akkor valóban amit #1 írt. Ha nem bánod hogy időnként rá kell nézz és craftolj, akkor a nukleáris reaktor. Nyilván a Nukleáris mérfőldekkel többet termel, de eddig még nem volt olyan hogy napelem és hőerőmű(némi bio reaktórral megfüszerezve) ne lett volna böven elég nekem.
2023. júl. 20. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Bioreaktort egy fával jó fűteni, nem tudom a nevét, de a bioreaktorba teszel virágágyasokat, abba elülteted a fákat, és mindig lesz mivel fűteni.
2023. júl. 21. 08:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Szárazföldi vagy tengeri fa? Mert van két lámpás fám. De egyelőre annyi napelemem van hogy még nem használt üzemanyagot a bioreaktor
2023. júl. 21. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szárazföldi.
2023. júl. 22. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!