Lehetséges aktiválni steamon ezt a játékot valahogy?
Figyelt kérdés
Sziasztok vettem réggeben egy CD-s borítós bontatlan játékot, pontosítva a Metro last light complete edition-t, a probléma az hogy ezt steamon kéne beaktiválni, viszont nincs benne 2 CD-n kívül semmi kiskönyv vagy kód, ez azt jelenti sajnos hiányos a csomag tartalma, nem volt blokkom igy nem fogadták vissza régebben, valahogy be tudnám aktiválni ? Vagy marad a polcon továbbra is dísznek? A 2 CD-n van egy azonos számsor próbáljam meg azzal aktiválni?febr. 25. 16:33
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor DVD "apuci" :) amúgy tényleg én csesztem el, mert CD-t írtam megszokásból, ami jóval kisebb mint egy DVD.(bocs de tévedni bárki tud, az én esetemben is ez történt) Szóval így hogy tisztázva lettek a dolgok, örülnék valami tippnek, hogy most tudom e valahogy használni vagy sem.
febr. 25. 19:05
14/17 anonim válasza:
"jóval kisebb mint egy DVD"
Pontosan ugyanakkorák.
"tudom e valahogy használni "
Mikor telepítetted, mit tapasztaltál?
15/17 anonim válasza:
Ha a lemezen nincs a kód rajta, se a tokban, akkor a kiskönyben van. Ami ha nem volt akkor kilopták a boltból még. Ezen kód nélkül pedig NEM LEHET aktiválni Steam-en, mert ez a kód bizonyítja hogy megvetted és nem "loptad" a játékot. Ha gondolod írhatsz Steam supportnak, képeket és blokkot mutatva, de blokk nélkül(írtad nincs) kétlem hogy adnának "ingyen" kódot hogy aktiválni tudd.
16/17 anonim válasza:
Ezen nem nagyon van mit ragozni, ha nincs kód a dobozban, akkor még kezdd el telepíteni, hátha a telepítés folyamatába építették bele az aktiválást (merthogy ilyen is van). Ha nem, akkor mehet söralátétnek.
17/17 Thunderfairy válasza:
Esetleg interneten keresel aktiváló kódot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!