Lehetséges aktiválni steamon ezt a játékot valahogy?
Figyelt kérdés
Sziasztok vettem réggeben egy CD-s borítós bontatlan játékot, pontosítva a Metro last light complete edition-t, a probléma az hogy ezt steamon kéne beaktiválni, viszont nincs benne 2 CD-n kívül semmi kiskönyv vagy kód, ez azt jelenti sajnos hiányos a csomag tartalma, nem volt blokkom igy nem fogadták vissza régebben, valahogy be tudnám aktiválni ? Vagy marad a polcon továbbra is dísznek? A 2 CD-n van egy azonos számsor próbáljam meg azzal aktiválni?febr. 25. 16:33
1/17 anonim válasza:
A last light (meg úgy metro sorozat..) egy része sem jelent meg cd-n.
2/17 A kérdező kommentje:
#1 tévedsz.
febr. 25. 17:30
3/17 A kérdező kommentje:
Sok játékot vásároltam már CD-n amit steamon kell beaktiválni, köztük a Metro last light complete edition-t is.
febr. 25. 17:32
4/17 anonim válasza:
Linkelj már egy CD-s kiadást akkor, bármelyik metro részből...
5/17 anonim válasza:
Nem téved. HA ismétlem HA lemezen is megjelent, az valami buhercucc volt. Olyan játékok amik Steam-en aktiválhatók a tokon fel van tüntetve a Steam. Ha a tokon nincs Steam feltüntetve akkor esélytelen. Továbbá az ilyen Steam-es játékoknál is csak KÓD van a tokban és nem lemez. Szóval vagy átb#sztak mint sz#rt a palánkon, vagy valami nagyon ősrégi metrot találhattál, semmiképp sem amit a kérdésben írtál.
6/17 A kérdező kommentje:
Fel van tüntetve rajta a steam, a baj nem ezzel van, nem volt benne a kis könyv sem aktiváló kód, üzletben vettem, de csatolok képet akkor a sajátomról.
Valamint ugyan abból az üzletből vásároltam más játékokat is, tartalmazta a kis könyvet és a kódot is, tökéletes működik mai napig steamen, a cd csak a telepítéshez kellett, így lenne ez a metro esetében is.
febr. 25. 18:35
7/17 A kérdező kommentje:
Ide nem enged képet csatolni, privátban el tudom küldeni, aki gondolja rám írhat.
febr. 25. 18:47
8/17 anonim válasza:
Nem privátozgatunk. Feltöltöd valahova és idemásolod a linket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!