Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A gamerek miért idegesek,...

A gamerek miért idegesek, idegbetegek?

Figyelt kérdés

A gemerek vagy még úgy is fogalamazhatok hogy hobbi gamerek, miért idegesek játék közben?

Egyeseknél pedig teljesen elő jön az önkívületi idegbetegség.

Az én favoritom a fifa ami miatt még 11-12 éves koromban én is összeverekedtem a billentyűzettel, manapság pedig csak vissza visszatérően játszok, mert vannak sokkal fontosabb dolgaim. Az emberek a játékokra úgy asszociálnak hogy kikapcsolódás. Még is azt látom meg én is azt érzem, hogy oké lövök egy gólt és tudok neki örülni, de közbe meg tiszta stressz a játék, nehogy kikapjak. Egyszerűen én nem azt érzem hogy ez kikapcsolódás lenne nekem. Hamarabb kikapcsolódás egy 10 perces séta, mint egy 10 perces fifa meccs, amin végig feszülve játszom aztán ha kikapok akkor meg egy nagy csalódás is az egész. Jól van persze már nem verem szét a billentyűzetet mint régen, de nem egyszer töröltem már le a fifát, hogy de most komolyan kell ez nekem? Többet nem játszok, ilyenekkel töltöm az időmet, stresszelem magam, pár virtuális gólért?

Nektek mi a véleményetek, meglátásotok?

2024. jan. 25. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a stressz miatt. Egyébként én is jobban szeretem a co-op-ot, a fifázást is azért hagytam abba, mert a végén valaki mindig a másik kárán örül, és olyan nincs hogy mindkét fél boldog.
2024. jan. 26. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, ugyanez volt nálam a Pókemberben. Minden jelenetben egyszer meghaltam. Közben folyamatosan káromkodtam. Aztán megkérdeztem magamtól, hogy ez lenne a szórakozás? Hogy idegeskedem, meg anyázok? Úgyhogy elengedtem a Pókembert, bármennyire is jópofa volt, nem nekem való.
2024. jan. 26. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:

A stresszt nem a játék, hanem a versenyhelyzet okozza. Pl mikor gyerekek küzdősportolnak és a vesztes gyerek megtámadja a nyertest eredményhirdetéskor, mert nem tudja elviselni a vereséget.

Ha valaki hajlamos a billentyűzettel verekedni, az olyan típus, én max morgok magamban.

És hogy miért játszunk? Ugyanazért, amiért az ember bármi más szórakoztató dolgot csinál: megnyugtat, örömet okoznak a sikerek, esetleg (online)társaságban van.

2024. jan. 28. 02:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Kikapcsolódás is valamilyen szinten,mivel elfelejtkezem a külvilágról arra az időre mikor játszom.De nekem inkább kihívásokkal teli szórakozás a gaming.De én nem fifázom hanem többnyire RPG játékokkal nyomom,aztán ha vesztek addig próbálkozom még egyszer csak nyerek.
2024. jan. 28. 03:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden játék akkor kikapcsolódás, ha cheat, vagy trainerrel játszód, egyébként még azzal is elveszíti az egész a varázsát és rád nehezedő küldetések sora kötelező elvégzése korántsem élvezetes, kikapolódás, hanem szellemi és ügyességi,frusztráló meló, csaló kódok nélkül meg ennek a sokszorosa, és reális önvédelmi okból a realitást és a hiabavalóságot felismerve "ez nem kikapcsolódás, hanem átb. szas" törlöd a játékot, így tettem a Witcher első részével. Hiába használtam csalást, a játék nem volt élvezetes,kikapcsolódás, hanem munka, fárasztó... és rendkívül káros is, mert keveset aludtam, szóval töröltem, és jól döntöttem!
nov. 16. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!