"#8 Szóval te a valóságban is embereket lősz halomra, autókat meg tankokat lopsz el, repülőgépet vezetsz,"
A lényeg az, ha akarom meg tudom tenni mindet a valóságban is. Ezek amúgy is csak a játék 5-10%-át teszik ki. Időben mérve a nagyja azzal telik el, hogy az utcán mászkálsz vagy kocsit vezetsz.
"maffia leszámolásokat tartasz, bandaháborúzol?"
Gyere le Újtelepre, itt havi szinten megy a bandaháborúzás.
Vice City.
A nosztalgia miatt.
29/F
#10 te a dugást is a gta-ban csinálod inkább?
Lehet hogy nem tudsz embereket halomra lőni a valóságban, de el tudsz menni pl painballozni, ami azért lényegesen szórakoztatóbb mint GTA-ban bandaháborúzni. Tény hogy nem tudsz büntetlenül az utcán randalírozni, de igazából az a gta-ban sem élveztem annyira kb a 3. alkalom után. De úgy általában, a gta vezetési élményének köze sincs a valósághoz. Akkor már elmehetsz gokartozni, vagy dodgemezni, még az is nagyobb élmény. Nyilván minden drágább a valóságban, ezért kell a játék helyett inkább tanulni/dolgozni. ;)
Amelyikben a fekete csávót kell irányítani.
Első küldetés: Lopj egy biciklit :D Sajnáltam, hogy nincs roma verziója a GTA-nak, úgy még autentikusabb lenne.
Meg később ebben van az az idegesítő motoros küldetés, ahol a dagadt áruló nekiáll rinyálni, ha nem sikerül. Kb. irányíthatatlan volt a motor akkori technikával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!