Nagyon nehéz kérdés.
A III volt az első GTA amit toltam sokáig, rohadtul nosztalgikus, minden centiméterét ismerem.
A VC-nek brutál jó hangulata volt, még ha a fizikája kissé zavaró is.
A San Andreast szerintem magyarázni sem kell, abszolút legendás játék, minden mondata, karaktere, helyszíne IKON.
A IV szerintem a legalulértékeltebb GTA, számomra hatalmas élmény volt, nagyon hangulatos és szórakoztató játék, az egyik legjobb sztorival.
Az V sztori része nekem elég felejtős, de az Online-ba vagy 1000 órát beletettem már, ma is játszottam vele. xD
Szóval nem tudok dönteni, végül a San Andreasra nyomtam, de nagyon holtverseny.
San Andreas meg annak az "utódja" vagyis a GtaV
23/F
Egyiket sem szeretem.
San Andreasig minden részét kipróbáltam, aztán elengedtem.
Viszont Vice City-t toltam a legtöbb ideig.
Az a játék időpocséklás, minden amit meg tehetsz benne a valóságban is megcsinálhatom. Mi értelme a valóságot játszani, ha pusztán elég csak kisétálnom az utcára és ott az eredeti?
Red Dead Redemption részeket viszont szeretem. A játék visszarepít egy olyan korszakba amiben már nincs lehetőségünk élni.
Retkes GTA 6 helyett inkább az RDR3-mat kellett volna a Rockstarnak fejlesztenie.
#8 Szóval te a valóságban is embereket lősz halomra, autókat meg tankokat lopsz el, repülőgépet vezetsz, maffia leszámolásokat tartasz, bandaháborúzol? Oké...
Még ha a Simsre írtad volna ezt azt mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!