Működik egy accounttal több platformon, a social club, a GTA-V játék?
Pc-n kezdtem játszani de nem volt a kedvemre, mikor ps4-en hívtak haverok, és sokat játszottam, most megint szeretnék pc-n játszani, de nem enged be a socialclub, kijelentkeztet és azt a social club felhasználót kéri amihez hozzá van kötve, de nekem nincs másikhoz hozzá kötve, csak egy email címre regisztrálok átékokat, és a social club regisztrációs email megegyezik a GTA-V vásárlási dátummal. De ps4 beenged ugyan az az account, néztem a socialclub.rockstargames oldalán a
/games/gtav/pc/career/overview és nincs meg a régi accountom, úgy emlékszem amikor ps4-re akartam belépni töröltem a pc-s hozzáférést, de használt lemezt vettem ps4 gta-hoz nem kellene úgy lennie hogy egy licensz egy account. Bár epic games-en van meg a gta-V, lehet ezzel van baja.
EPIC 1 rákfene mindenképp kerüld.
PC-re KÜLÖN MEG KELL VENNI, még ha konzolon már megvan. Ha pedig törölted a fiókod amin meg volt véve akkor veheted újra sajnos, mert annak hiányában nem ismeri el rendszer hogy megvetted már.
Lehet lemezen is, de ahhoz külön fiók kell ismét.
Ezért nem szabad EPIC-el érintkezni. Azért adnak minden héten ingyen játékot, mert különben kutya sem nézne feléjük annyira "jó" a minőségűk. A kémkedésről nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!