Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik platformon a legjobb a...

Melyik platformon a legjobb a Rayman 2: The Great Escape nevű játék?

Figyelt kérdés
A hang, grafika, irányítás, stb szempontok alapján.

2021. szept. 6. 11:14
A kérdező szavazást indított:
Dreamcast
Game Boy Color
iOS
Microsoft Windows
Nintendo 64
Nintendo DS
Nintendo 3DS
PlayStation
PlayStation 2
2 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
PS 5
2021. szept. 6. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:
PS 5-ön nem is jelent meg.
2021. szept. 6. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván olyan minőségű játékról is beszélünk... Ha nincs PS 4-5re akkor vacak játék.
2021. szept. 7. 16:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Elég nagy baj, hogy csak azért mert régebbi játékról van szó akkor szerinted az már nem is lehet jó. Én gyerekkoromban PS 2-n játszottam vele. A cd-je még mindig megvan, de sajnos maga a konzol már nem működik. Nagyon jó és izgalmas játék. Anno egy csomót játszottam vele. Egyébként később a neten utánna néztem és sokan azt írják, hogy a Dreamcast verzió a legjobb. Viszont a hang szempontjából állítólag PS 1-en jobb. Itt egy videó a teljes játékról Nintendo 64-ről játszva. [link]
2021. szept. 7. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak PC-n játszottam eddig, de majd kipróbálom a ps1-es verziót a psp-n. Van ps2-m, de arra csak a RaymanM van meg. Nekem egyébként ez volt a kedvencem, PC-n rengeteget játszottam vele, 3x meg kellett venni, mert karcosak lettek a lemezek. De a 2-es atmoszférája a legjobb, a 3-nak pedig az ellenfeleit csíptem nagyon, és kifejezetten jó volt a soundtrack is. A Raving Rabbids-et nem véleményezem, mert nem vittem végig. Az első részét sem játszottam ki teljesen, és nem is emlékszek sokra belőle.

Nagyon örülnék, ha az Ubisoft nem hagyná veszni a címet, és jönne egy Rayman 4. Nem volt rossz az Origins, Legends, de sztem a fanok nem erre vágytak (köztük én sem).

2021. szept. 8. 22:22
 6/8 A kérdező kommentje:
" De a 2-es atmoszférája a legjobb, a 3-nak pedig az ellenfeleit csíptem nagyon, és kifejezetten jó volt a soundtrack is." Teljesen egyet értek. Egyébként egy 4-nek én is nagyon örülnék.
2021. szept. 9. 08:39
 7/8 anonim válasza:
Ps2
2022. jan. 7. 16:49
 8/8 anonim válasza:
Ps2 neve rayman revolution
2022. jan. 7. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!